60'lık Nineye Gelinlik Giydirdiler!

60'lık Nineye Gelinlik Giydirdiler!
Ç.Rizespor Kulubü emektar otobüsün yerine yeni otobüs alamadı bir başka emektar otobüsü kiralayarak gelin gibi süsleyerek giydirme yaptı.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın 15 yıl önce Rizespor’a hediye ettiği otobüsün sürekli arıza yapması ve işlevini tam anlamıyla yerine getirememesi dolayısıyla Rizespor’a yakışmadığı şeklinde haberlerin basında yer almasının ardından Ç.Rizespor Kulubü tarafından bir başka eski otobüs kiralanarak dışında giydirilme yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Ç.Rizespor Kulubünün bir turizm firmasından aylık 7 Bin TL.’ye kiraladığı yeni otobüsü 2006 model olup eski otobüsten hiçbir farkı yok.

Futbolcuların ve teknik kadronun rahat bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak hiçbir özelliği bulunmayan 2,5 milyon kilometre yol kat ettiği öğrenilen kiralık otobüs, daha önce şehirlerarası yolculuklarda yolcu otobüsü olarak kullanılıyordu.

rizespor-otobusu-1.jpg

Ç.Rizespor Kulubü’nün daha önce dışını giydirerek bir emektar otobüsü gelin gibi süslemesinin ardından ikinci defa aynı şekilde bir başka emektar yolcu otobüsünü giydirmesi Rize’de '60’lık nineye gelinlik giydirdiler' şeklinde yorumlandı.

Öte yandan bir otomobil firması tarafından Ç.Rizespor Kulubüne hediye edildiği söylenen 10 otomobilin de kiralık olduğu öğrenildi.

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı Rize’de Yeşil Mavili taraftarlar ise Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe Kulübünde yöneticilik yapan Rizeli işadamlarına seslenerek “Rizeliyim demekle Rizeli olunmuyor. Ç.Rizespor Kulubüne adam akıllı bir otobüs hediye edemiyor mular? Bugünlerde şehrinizin takımına sahip çıkmayacaksınız da ne zaman sahip çıkacaksınız?" diyerek tepkilerini dile getirdi.

rizespor-otobusu-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Dışı Seni İçi Beni Yakar!