Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Rize'ye Geliyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Rize'ye Geliyor
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Başkanlık Sistemi” Paneline katılmak üzere Rize’ye gelecek.

“Yedi Renk! Tek Yürek! Platformu” tarafından düzenlenen “Yeni Demokratik Anayasa Temelli Başkanlık Sistemi Paneli” 9 Mayıs Cumartesi günü Rize’nin Güneysu ilçesinde gerçekleşecek.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 50 İlin Temsilcileri ile Demokratik Anayasa ve Başkanlık Sisteminin tartışılacağı “Başkanlık Sistemi” Paneline katılmak üzere 9 Mayıs Cumartesi günü Rize’ye gelecek.

Kurtulmuş, yarın (Cumartesi) saat: 12.00’de Trabzon’dan Rize’ye hareket edecek. Saat 13.00’te Başkanlık Sistemi Paneline katılacak olan Kurtulmuş, panelin ardından yemek molası verecek ve ardından saat16.00’da Güneysu’dan Trabzon’a hareket edecek.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılacağı ve elli ilin vakıf ve dernek temsilcilerin yer alacağı panelin oturum başkanlığını Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız yaparcak. Panele ayrıca, Star Gazetesi yazarı Orhan Miroğlu, gazeteci Markar Esayan, SETA Vakfı Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran, Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, Prof. Dr. Vedat Bilgin ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşmacı olarak katılacak.