Başkan Kasap’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Kasap’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Bayramı’nın bütün yurtta olduğu gibi Rize’de de coşkuyla kutlanacağını söyleyen Başkan Kasap, milletimizin dünya tarihinde eşine ender rastlanılacak şekilde bir destan yazarak Cumhuriyeti kurduğunu ve bu sevinci Rize’de bir bütün olarak yaşamak istediklerini söyledi.

Başkan Kasap mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 91’inci yıldönümünü gururla ve coşkuyla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş, bütün zorluklara ve imkansızlıklara rağmen büyük bir kahramanlık göstererek girişilen bağımsızlık mücadelesinin bir sonucudur. Bu sebeple Aziz Milletimiz, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz bütün gücüyle çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da emin adımlarla yürüyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, canından kıymetli bildikleri vatanları için kanlarını bu topraklara dökmüş olan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı en  içten duygularımla kutluyorum. Bütün hemşehrilerimizi  bugün yapılacak olan Cumhuriyet yürüyüşüne davet ediyorum.”