Ç.Rize-A.Gücü Maç Özeti ve Golleri İZLE

Ç.Rize-A.Gücü Maç Özeti ve Golleri İZLE
Son yıllarda Süper Ligi'n hep kıyısında dönen Çaykur Rizespor da deneyimli teknik adam Mustafa Denizli ile sonunda muradına erdi. Ankaragücü maçının gollerini izlemek için tıklayınız...

PTT 1. Lig'de sahasında Ankaragücü'nü 3-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'un 5 sezonluk hasreti, teknik direktör Mustafa Denizli ile sona erdi.

2007-2008 sezonunu 29 puan ile 17. sırada tamamlayarak ligden düşen yeşil-mavililer, devre arasında takımın başına getirdiği deneyimli teknik adamıyla mutlu sona ulaşarak 5 sezon sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Kümede kalmak için büyük direniş gösteren Ankaragücü ile karşılaşan Ç.Rizespor, 72 dakikada Cernat'ın penaltısıyla rakibinin kilidini açtı. 80. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rumen yıldız Süper Lig kapılarını takımına açtı. 82. dakikada Cenk'in golüyle Rize'de kutlamalar başladı.

Böylece 59 puana çıkan Çaykur Rizespor hem Süper Lig'e yükseldi hem de zirveyi Erciyesspor'dan devraldı. 29 puanda kalan Ankaragücü ise matematiksel olarak olmasa da küme kalma ümidi kalmadı.

Ç.RİZESPOR - ANKARAGÜCÜ MAÇININ GOLLERİNİ VE ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...