Çayeli'de uzman doktor eksiği bulunmuyor

Çayeli'de uzman doktor eksiği bulunmuyor
Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesinde uzman doktor eksiği bulunmadığı bildirildi.

Hastane Başhekimi Yahya Kesici, yaptığı açıklamada, hastanelerinde 9 uzman doktor bulunduğunu belirterek, ''Bunlardan 8'i poliklinik hizmeti vermektedir. Birisi ise ameliyathanede anestezi uzmanı olarak görev yapıyor'' dedi.

Hastanelerinde Pazartesi gününden itibaren çocuk doktorunun da poliklinik hizmeti vermeye başlayacağını ifade eden Kesici, ''Yakın zamanda hastanemizde göz doktoru hizmet vermeye başlamıştı. Günlük ortalama 80-90 hastaya bakıyor. Doktorumuzun isteği doğrultusunda hastanemize ameliyatlar için gerekli olan FAKO cihazını, bir alışveriş merkezi, başka bir cihazı da bir eczane almayı taahhüt etti. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Hastanelerinde yeni doğan işitme tarama testi de yapıldığını, duyma ölçü cihazını da aldıklarını anlatan Kesici, ''Artık hastanemizde kulak, burun, boğaz uzmanı hastaları dışarıya sevk etmeden gereken tedaviyi bünyemizde gerçekleştirmektedir. Şu an itibariyle sadece acil poliklinik doktoruna ihtiyacımız var. Bu ay içerisinde yeni atamalarla birlikte 3 doktor hastanemizde göreve başlayacak. Gelecek olan doktorlarımızla birlikte hastanemizin doktor eksiği kalmayacak ve yüzde 100 çalışma kapasitesine ulaşacak'' diye konuştu.