Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’ndan Avcı’ya Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’ndan Avcı’ya Taziye Telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu’nun 20 aylık bebeğini Hakk’a uğurlayan Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’yı telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.

İlk çocuğunu 3 yıl önce doğumuna bir hafta kala anne karnında iken kaybeden ve bu akşam saat: 20.00 sıralarında 20 aylık bebeği Asaf Avcı’yı yüksek ateş sonucu tedavi amaçlı kaldırıldığı Trabzon KTÜ Farabi Hastanesinde Hakk’a teslim ederek 2. büyük acıyı yaşayan Ak Parti Rize İl Başkanı’na taziye telefonları yağıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da Avcı’yı telefonla arayarak duydukları üzüntüyü dile getirdikleri ve Avcı’ya taziye dileklerini ilettikleri öğrenildi. Erdoğan ve Davutoğlu’nun ayrıca Avcı’nın şahsında tüm aile bireyleri ile Rizeli hemşehrilerinin de acısını paylaştıklarını ifade ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca, Ak Partili Bakanlar ve Milletvekilleri başta olmak üzere çok sayıda üst düzey bürokratın da Avcı'yı telefonla arayarak taziyelerini ilettiği öğrenildi.

Öte yandan Hakk'a yürüyen Minik Asaf'ın Cenazesi yarın (Perşembe günü) Öğle Namazına müteakiben Rize Merkez Şeyh Camiinde kılındıktan sonra Dağsu Mahallesindeki (Dağbaşı) aile kabristanlığına defnedilecek.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Minik Asaf’ın Ölümü Rize’yi Yasa Boğdu FOTO GALERİ

Minik Asaf’ın Ölümü Rize’yi Yasa Boğdu VİDEO İZLE

Son 3 Yılda 2 Büyük Acı Yaşayan Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı, Taziyeleri Kabul Etti

Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı’nın 2. Evlat Acısı