Genç Memur-Sen Rize Şubesi'nden Vali Çakır'a Ziyaret‏

Genç Memur-Sen Rize Şubesi'nden Vali Çakır'a Ziyaret‏
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Genç Memur-Sen Rize Şubesi yönetimi, Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret etti.

Vali Çakır'ın makamında gerçekleşen ziyarete, Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, Genç Memur-Sen İl Başkanı İsmail Karaosman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Çakır, Genç Memur-Sen'in Rize'de kurulmasının önemli olduğunu ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'nin her geçen gün demokratikleşen bir ülke olduğunu ve bu süreçte, sendika üyesi gençlerin topluma hizmet sunmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Vali Çakır, "Arzu ettiğiniz çalışmaları gerçekleştirme imkanı bulmanızı temenni ediyorum. Kamu kurum ve kuruluşları olarak bizler de zaten yapılmasını arzu ettiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerin altyapısının güçlendirilmesi anlamında imkanlar ölçüsünde yanınızda oluruz" dedi.

genc-memur-sen-rize-subesinden-vali-cakira-ziyaret--1.jpg

Memur-Sen İl Başkanı Usta ise Genç Memur-Sen'in 35 yaşına kadar olan üyelerin teşkilatlanmasını içeren bir yapıya sahip olduğunu kaydederek, "Geçmişle gelecek arasında köprü olacak, kültürel kodlarımızda bulunan ideal insan, ideal toplum örneklerini topluma aktarmayı hedeflemektedir" diye konuştu.

Genç Memur Sen İl Başkanı Karaosman da Genç Memur-Sen'in Rize'de yapacağı etkinliklerle, özellikle kültürel değerlerin gençlere aktarılmasında köprü görevi üstleneceğini söyledi.

genc-memur-sen-rize-subesinden-vali-cakira-ziyaret--3.jpg