Karamustafa İlk Kez Konuştu

Karamustafa İlk Kez Konuştu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’de yaşanan ilan krizinde komplo yapmakla suçlanan Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, ilk kez ve sadece olay53’e konuştu.

Çeşitli basın yayın organlarında “RTE Üniversitesi’nden Skandal İlan” şeklinde yer alan haberlerden sonra düzenlediği basın toplantısıyla RTEÜ Rektörlüğü’nden istifa ettiğini açıklayan Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın aynı açıklamasında, yaşanan olayla ilgili krizin sorumlusu olarak işaret ettiği Rektör Yardımcılığı görevinden alınan Prof. Dr. Osman Karamustafa, suçlamaların ardından ilk kez ve sadece olay53’e konuştu.

Bu noktaya gereksiz ve büyük bir talihsizlik sonucu yapılan konuşmalar yüzünden gelindiğini belirten Prof. Karamustafa, Üniversitemiz ve ismi üzerinden Sayın Başbakanımızın yıpratılmak istenmesine fırsat vermemek için konu hakkında demeçte bulunmayacağını ve kendisine yapılan suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini belirterek soruşturmanın sonucunu beklediğini ifade etti.

Prof. Dr. Osman Karamustafa, RTEÜ’den ayrılacağı yönünde çıkan spekülasyonlara yönelik ise “Şu anda öyle bir düşüncem yok. İlerde takdir ne gösterir onu bilemeyiz.” dedi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Yılmaz Krizin Adresini Gösterdi

Arif Yılmaz İstifa Etti