Kuru sıkıyla intihara kalkıştı

Kuru sıkıyla intihara kalkıştı
Ordu'nun Ünye ilçesinde sevdiği kızın ayrılmak istemesi üzerine kuru sıkı tabancayla intihara kalkışan genç, hafif şekilde yaralandı.

Ünye’de bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan 19 yaşındaki Hasan A., lisede okuyan S.K.’ye(17) gönlünü kaptırdı. S.K. ile önce arkadaşlık kuran Hasan A., bir süre sonra kızı istemeleri için ailesini yolladı. Genç kızın henüz okuduğunu söyleyen ailesi ret cevabı verdi. Genç kızla arkadaşlığını sürdüren Hasan A, kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi üzerine çılgına döndü. Sinir krizi geçiren genç, daha önce satın aldığı ve Facebook’tan “Yeni silahım nasıl?” yazarak paylaştığı kuru sıkı silahını da yanına alıp, Ünye Kız Meslek Lisesi mevkisine gitti. Burada sevdiği kızı ayrılmamaya ikna etmeye çalışan genç tekrar ret cevabı alınca, kuru sıkı silahı kalbine dayayarak ateş etti.

orduda-kuru-sikiyla-intihara-kalkisti-1.jpg

Silahın büyük bir gürültüyle patlamasının ardından yere düşen genci görenler, öldüğünü sanarak polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sahlık ekiplerinin incelemelerinde silahın kuru sıkı çıkması, herkese derin bir nefes aldırdı. Hasan A. sağlık ekipleri tarafından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hafif bir yanık yarası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

orduda-kuru-sikiyla-intihara-kalkisti-2.jpg

orduda-kuru-sikiyla-intihara-kalkisti-3.jpg