MÜSİAD Rize Şubesi’nin Yeni Başkanı ve Yönetimi

MÜSİAD Rize Şubesi’nin Yeni Başkanı ve Yönetimi
MÜSİAD Rize Şubesi’nin yeni yönetim kurulu yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası belli oldu. İşte Rize Müsiad’ın yeni yönetim kurulu isim listesi:

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 4 yıldır Müsiad Rize Şube Başkanlığı görevini yürüten Cem Temizel başkanlık görevini iki dönemdir Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Mahmut Dabak’a devretti.

Dedeman Otel’de bu akşam gerçekleşen 10. Olağan Müsiad Rize Şubesi Genel Kurul Toplantısı’na Rize Eniştesi olan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Al ve Adnan Bostan ile Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’ın yanı sıra Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Rize İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi İl ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Rize’deki STK’ların Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Müsiad Trabzon Şubesi Başkanı M. Hanefi Mahitapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Müsiad Rize Şube Başkanı Esra Alemdaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Müsiad Rize Şubesi Eski ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eski Başkanlar, işadamları ve davetliler katıldı.

musiad-rize-subesi-olagan-genel-kurulu.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-5.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-6.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-7.jpg

Program, yenilen yemeğin ardından Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı yemek duasının ve İl Müftülüğü Hatiplerinden Rahmi Çörek’in Kur’an tilavetiyle başladıktan sonra bu akşamki Genel Kurulla görevi devreden Başkan Cem Temizel’İn açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Müsiad Rize Şubesi’nin Yeni Başkanı Mahmut Dabak, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ile MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın konuşmalarıyla devam eden program sonunda Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl aynı zamanda Rize Eniştesi olan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’a Nayla Evi maketi hediye etti. Programda Genel Başkan Nail Olpak tarafından başkanlık görevini devreden Cem Temizel’e katkılarından ve hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Müsiad Yönetim Kurulu’ndan ayrılanlara da plaket takdiminde bulunulan programda ayrıca MÜSİAD’a yeni katılan üyelere rozet takımı ve plaket, Müsiad Gençlik Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine de 2012 yılındaki başarılarından dolayı plaket takdiminde bulunuldu.

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-8.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-9.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-10.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-11.jpg

Program sonunda gerçekleşen Genel Kurulda ise Mahmut Dabak, Müsiad Rize Şubesi’nin yeni başkanı seçildi. Dabak, Müsiad Rize Şubesi’nin Kurucu Başkanı Yılmaz Çoruh ile Mehmet Erdoğan ve Cem Temizel’den sonra bu göreve gelen 4. başkan oldu.

Başkan Cem Temizel ile beraber önceki yönetimde yer alan ancak yeni yönetimde yer almayan isimler ise Recep Ali Avcı, Resul Okumuş, Ahmet Kılıç ve Tahsin Karabulut olurken Taşkın Çakıroğlu, İshak Karahan, Mahmut Hantal, Cemal Altay ve İbrahim Aslıyüksek ise yeni yönetimde ilk kez görev alacak.

mahmut-dabak-nail-olpak-cem-temizel.jpg

nail-olpak-sefik-aygol.jpg

nail-olpak-cem-temizel.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-4.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-2.jpg

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-3.jpg

genc-musiad-rize-subesi-ve-musiad-genel-baskani-nail-olpak.jpg

Müsiad Rize Şubesi’nin yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Mahmut Dabak (Başkan)
M.Ali Kopuz
İsmail Bostan
İbrahim Türüt
Muharrem Çepni
Taşkın Çakıroğlu
İshak Karahan
Mahmut Hantal
Cemal Altay
İbrahim Aslıyüksek.

musiad-rize-subesi-olagn-genel-kurulu-1.20130119233207.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

2 Başkan ile Genel Başkanın Konuşması

Karal Rizeli İşadamlarından Rize'ye AVM İstedi

28 Şubat Keşke Olmasaydı Ama İyiki de Oldu... Ak Parti RTSO'da Tarafsızdır...