Nevapark Rize'de Açılıyor

Nevapark Rize'de Açılıyor
Rize'nin İlk Kültür Eğlence Merkezi (Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi) 10 Aralık'ta İsmail Kahraman Kültür Merkezi altında açılıyor.

Rize Kültür ve Eğlence Merkezine Kavuşuyor...

Yaklaşık olarak 2000 metrekarelik kapalı alana sahip olan, modern mimarinin işlevsellik, konfor ve şıklığıyla 10 Aralık'ta açılışı gerçekleştirilecek Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, alışverişten eğlenceye, kültürden sanata, çocuk oyun parkından oyuncaklara, leziz yemek seçeneklerinden doyumsuz kahve sohbetleri gibi güzel vakit geçirebileceğiniz birçok imkanı bulma şansına sahip olabileceğiniz bir adres.

nevapark-2.jpg

Nevapark'ta neler mi var?

BOYNER SPORTS:  Dünyanın en önemli spor markaları ve Boyner’in gelenekselleşmiş müşteri memnuniyeti anlayışı sizlerle buluşuyor.

ATOM TOST: Çeşni Alem’de zengin yemek menüsü ve leziz tatlar... Ayrıca; toplu yemeklerinizde ve özel günlerinizde restorantımızla hizmetinizdeyiz. Keyif dolu anlar sizleri bekliyor.

ÇEŞNİ ALEM: Çeşni Alem’de zengin yemek menüsü ve leziz tatlar bulabilir, toplu yemeklerinizde ve özel günlerinizde restorantla hizmetinizde olacağından keyif dolu anlar sizleri bekliyor.

CAFE NEVA: Segafredo’nun eşsiz kahve menüsü, Çaykur’un leziz çayları, günün her saati sıcak sohbetlerinize eşlik eder.

TOMBİLİS: Nevapark'ta gençlerin ve Çocukların  eğlenerek vakit geçirebilecekleri eğlence alanı Tombilis aynı zamanda çocukların da güven içinde oyun oynayabilecekleri bir mekan olarak tasarlanmış.

TOPRAK KUYUMCULUK: Zengin Alyans modelleri ve farklı takı alternatifleriyle, sevdiklerinizi mutlu edebilecek ideal hediye seçeneklerine sahip... Yaşayan Anadolu takılarının ve modern kolleksiyonların bir arada sergilendiği hoş bir mekan.

NEVA TURİZM : Uygun fiyatlarda uçak bileti, tatil paketi ve tur organizasyonlarını bulabileceğiniz güvenilir bir ortam.

NEVA FATURA TAHSİLATI: Tüm faturalarınızı rahatça ödeyebileceğiniz bir yer. Fatura ödemek hiç bu kadar keyifli ve kolay olmamıştı.

AYDEDE: Sadece çocukları değil büyükleri de mutlu edebilecek, her yaşa hitap eden oyun ve oyuncakları Aydede’de bulabileceksiniz.

BEDESTEN: Rize Kültürünün bir yansıması olan Bedesten; el sanatları, yöresel takılar, Rize bezi , feretiko ve çay reyonu yanı sıra el yapımı cam işçiliğini de bulabileceğiniz bir mekan.

KÖZDE ÇAY, KÜLDE KAHVE: Geleneksel közde çay ve külde kahve keyfini kendine özgü sohbet ortamında yaşayabileceğiniz bir imkan sunuyor. 

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Adem Avcı yaptığı açıklamada; "Ülkemizin ve bölgemizin gelişmekte olan yapısını göz önünde bulundurduğumuzda şehrimizin de bunun gerisinde kalması düşünülemezdi. Bu alanda Rize'mizin ve bölgemizin tanıtımına katkıda bulunmak, yöre halkının sosyal ihtiyaçları karşılanarak insanların eğlenmek, dinlenmek gibi temel isteklerine cevap verebilmek adına böyle bir yatırımı şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yaştan herkesin bir şeyler bulabileceği alanları oluşturduk." dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rizede-ilk-nevapark-aciyor-10739.htm