Pehlivantaşı yolu şimdilik açık

Pehlivantaşı yolu şimdilik açık
Pehlivantaşı, Ortapazar, Yolbaşı, Kalkandere yolu ulaşıma kapanmıştı. Bugün öğle saatlerinde ulaşım tek şeritle geçiçi olarak açıldı. Sorumlusu kim ? Aşırı yağış mı, ilgisizlik mi?

Rize’de yağan aşırı yağmur sebebiyle Rize Pehlivantaşı yolu, Değirmendere Mahallesi mevkiindeki çalışmadan dolayı ulaşıma kapanmıştı. Öğlen saatlerinde yol geçiçi olarak ulaşıma açıldı. 

 

Buraya kadar herşey normal. Yol aşırı yağışlardan sonra sel dolayısıyla kapandı. Ama ilginçtir. Hatırlanacağı gibi bu yolu 8 Nisan 2009 da sitemiz haber yapmış ve ilgilileri duyarlı olmaya davet etmişti. 30'a yakın köye hizmet veren bu yol güzelgahında 3 Çaykur, 4 özel çay fabrikası ve birçok okul var.  

7235

Buna rağmen 3 aydır tedbir almayan, hiçbir çalışma yapmayan ve yolu yarım şekilde vatandaşlara kullandırtanlar, bu yolda bir ölüm olsaydı sorumlusu kim olacaktı. Karayolları ağı içinde olan bu yol 1996 yılında yapılmaya başlanmıştı. 

Belediye Başkanı Halil Bakırcı seçimlerde bu yolu kanalizasyonuyla yapacağım diye söz vermişti.

Şimdi bu yolun sorumlusu kim? Dört aydır bir istinat duvarı yapmayan ve yolu yarım şekilde kullandırtanlar mı, yoksa çok aşırı yağan yağmurlar mı veya alt yapıyı yapmayanlar mı?...  

ÖNCEKİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/coken-yol-korkutuyor-3472.htm