Rize'de Okullarda Kar Tatili Yine Uzadı

Rize'de Okullarda Kar Tatili Yine Uzadı
Rize'de kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Mart Cuma günü il genelindeki tüm okullar tatil edildi.

Rize Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde eğitime 18 Mart Cuma günü de ara verildiğini duyurdu. Aynı gün engelli ve hamile olan kamu görevlileri idari izinli sayılacak.

Vali Kemal Çeber, yaptığı açıklamada kar tatilini şu şekilde açıkladı: "Canım atmacalarım; tüm hafta tatil olsun diyen atmacalarımın dualari kabul oldu:) Çünkü benim atmacalarım çok temiz kalplidir. O temiz kalplerinizden vatana, millete, devlete, şehitlerimize, Rize’mize ve bana:) bol dua bekleyerek yarın da TATİL diyor, Ben ve mdler sizi seviyoruz."

Valilikten yapılan açıklamada ise, "Meteorolojik  tahminler doğrultusunda ilimizde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okullarda (ilk, orta, lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmi ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında 18 Mart 2022 Cuma günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmesine; engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.