Rize'de Türkçe İşaret Dili ve İşaret Dil Tercümanlığı Eğitim Kurslarının Başvuruları Başladı

Rize'de Türkçe İşaret Dili ve İşaret Dil Tercümanlığı Eğitim Kurslarının Başvuruları Başladı
Rize’de Bir Işık Yak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin “Sessizlerin Sesi Ol” projesi kapsamında Türkçe İşaret Dili ve İşaret Dil Tercümanlığı eğitiminin ücretsiz verileceği bildirildi.

Bir Işık Yak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Sessizlerin Sesi Ol” projesi kapsamında ücretsiz olarak düzenlenecek olan Türkçe İşaret Dili ve İşaret Dil Tercümanlığı eğitim kurslarının ön kayıt başvurularının başladığı bildirildi.

Dernek başkanlığından yapılan açıklamada iki etaptan oluşacak kursun ilk etabının 120 saat olarak belirlendiği ve bu kursa herkesin katılabileceği ifade edilirken, 200 saat sürecek ikinci etaba ise sadece ilk etaba da katılma zorunluluğu bulunan lisans mezunlarının katılabileceği kaydedildi.

Kurs başvuruları ve ön kayıt işlemleri için 0538 826 28 37 numaralı telefon ile Bir Işık Yak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sosyal medya hesaplarından irtibata geçilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.