Rizespor'a Erdoğan Dopingi!

Rizespor'a Erdoğan Dopingi!
PTT 1. Ligde yer alan ve Süper ligin en iddialı takımlarından olan Ç.Rizespor'un iki oyuncusu RTEÜ'yü ziyaret ederek moral depoladı!

Ç.Rizesporlu kalecisi David Loriya ve defans oyuncusu Samat Smakov, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret etti.

Yeşil Mavili takımın kalecisi David Loriya ve defans oyuncusu Samat Smakov, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Ç. Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Rıza Köroğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Üniversitenin Basın-Yayın, Halkla İlişkiler ve Enformasyon Müdürü Uzm.anı Taner Erol ve ekibi de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köroğlu, Ç.Rizesporlu futbolculara bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diledi.

rizesporlu-futbolcular-rteude-3.jpg

Ç.Rizespor takımının gerek teknik ekip, gerek tesisler ve gerekse futbolcu kadrosu bakımından süper lige layık bir takım olduğunu belirten yeşil mavili oyuncular ise burada yaptıkları açıklamada "Taraftar desteği çok önemli. Bize sadece mücadele ederek şampiyon olmak düşüyor.” dedi.

Kazakistan Milli Takımında da forma giyen Loriya ve Smakov süper lige yükselme yolunda ilerleyen Yeşil Mavili takıma, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencilerinin ve personelinin de desteğini beklediklerini söylediler. Ziyaret, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

rizesporlu-futbolcular-rteude-2.jpg

rizesporlu-futbolcular-rteude-1.jpg