Rize'ye Yenmek İçin Gideceğiz

Rize'ye Yenmek İçin Gideceğiz
Ankaragücü Kulubü Başkanı Mehmet Yiğiner, iddialı sözler sarfederek “Rize’ye yenmek için gideceğiz” diye konuştu.

Beştepe tesislerindeki antrenmanda   Başkan Mehmet Yiğiner’i  ziyaret eden Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen, pazar günü zorlu Ç. Rizespor mücadelesine hazırlanan takım futbolcularına baklava ikram etti. Başkan Yiğiner, burada yaptığı açıklamada, “Rize’ye yenmek için gideceğiz” diye konuştu.

Takıma  moral vermek için ziyarette bulunan Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen ile  yine Habertürk’ten Murat Gürgen ve Recep Kocakök’e ziyaretlerinden duyduğu memmuniyetini dile getiren ve teşekkür eden Başkan Mehmet Yiğiner, “Yaşadığı zorlu sürece rağmen bu takım tarih yazdı.” dedi.

“Rize’ye yenmek için gideceğiz” diye konuşan Başkan Yiğiner, “Eksiklerimiz var. Ama mevcutlarla oynayacağız. Maça çıkıyoruz aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Elimizdeki malzeme ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ankaragücü daha önce hiç 3 maç üst üste kazanmadı. Bugün iyi yoldayız.  Yaş ortalaması 20 olan genç futbolculardan oluşan, inançlı  bir ekibiz. Hiçbir takımdan, rakipten çekinmiyoruz. Kalan tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Onurlu ve haklı mücadelemiz ligin son maçının son dakikasına kadar devam edecek. ” ifadelerini kullandı.

rize’ye-yenmek-icin-gidecegiz-4.jpg

GEÇMİŞ YÖNETİMLERİN DÖNEMİ BİTTİ ARTIK

Başkan Yiğiner, meslek odalarına bağlı esnafın Ankaragücü’nü desteklediğini ifade ederek, “Geçmiş yönetimlerin dönemi bitti artık. Biz yönetim olarak kulübü nasıl yaşatırız diye çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Her kesimden esnaf arkadaşlarımız Ankaragücü’ne sahip çıktı. Bugün Bin 400 civarında delegemizin önemli kısmı esnaftan oluşuyor. Esnafımız  Ankara’yı temsil eder hale geldi.  Futbol, evrensel bir dil. Ankaralılık bilincinin gelişmesinde Ankaragücü itici bir faktör olacak.” diye konuştu.

Yıldızı parlayan genç futbolcuların takımda nasıl tutulacağı sorusuna Başkan Yiğiner, “Ekonomik destek olursa takımda kalır, bir yere gitmezler.” cevabını verdi.

FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAM EDİLDİ

Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi kısa sürede aşacağına inandığını belirten Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdal Şen de,  Ankaragücü’nün yaşatılması için herkesin destek olması gerektiğini vurguladı. 

Şen, kamuoyunu harekete  geçirecek bir yayın politikası izleyeceklerini belirterek, “Ankaragücü’nün yaşamasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına kaynak olacak her kesimi hareket geçirmeliyiz. Ankaragücü ve Türk futbolu adına kamuoyunu bilgilendirmek için yapılması gerekenleri yapacağız. Ankaralılık duygu ve bilincini, Ankaragücü sevgisini harekete geçirmek için bir çağrı yapacağız. Şehrimize ait çok önemli bir değerimizin, markamızın yaşaması için üzerimize düşeni bir Ankara medyası olarak yapacağız.” diye konuştu.

Şen, daha sonra yanlarında getirdikleri baklavayı Başkan Yiğiner, teknik heyet ve futbolculara ikram etti. Başkan Yiğiner de imzaladığı futbol toplarını günün anısına konuklarına hediye etti.

rize’ye-yenmek-icin-gidecegiz-2.jpg

rize’ye-yenmek-icin-gidecegiz-3.jpg