Rize’yi Onure Edenleri Vali Yazıcı da Onure Etti

Rize’yi Onure Edenleri Vali Yazıcı da Onure Etti
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek, öğrencilere çeşitli hediye takdiminde bulunarak onları onure etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen " Ekmek israfının önlenmesi, israfa neden olan kayıpların önüne geçilmesi" konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Rize’de eğitim ve öğretim gören öğrenciler Rize Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyarette bulundu. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. Ziyaretin anısına Vali Yazıcı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

rize-valisi-ersin-yazici,-turkiye-genelinde-duzenlenen-resim,-siir-ve-kompozisyon-yarismasinda-dereceye-giren-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-1.jpg

Ziyaret sırasında Vali Ersin Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rize'de eğitim kalitesinin daha iyi noktaya getirilmesi için hep birlikte büyük gayret içinde olduklarını söyledi. Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyeler veren Vali Yazıcı, yarışmaların öğrencilerin hayatlarında önemli merhalelerden biri olduğunu belirterek, “Fikirleri ve duyguları ile hayal güçlerini dile getirip dereceye giren çocuklarımızı kutluyorum." dedi.

rize-valisi-ersin-yazici,-turkiye-genelinde-duzenlenen-resim,-siir-ve-kompozisyon-yarismasinda-dereceye-giren-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-2.jpg

Öğrencilerin aileleri, öğretmen ve okul müdürlerini de kutlayan Vali Yazıcı, Rize'de eğitimin daha iyi seviyeye gelmesi için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen " Ekmek israfının önlenmesi, israfa neden olan kayıpların önüne geçilmesi" konulu resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler; şiir kategorisinde Türkiye üçüncüsü Denizciler Ortaokulu öğrencisi Nilsu Eylül Kudal; resim kategorisinde Taşlıdere Gazi İlkokulu öğrencisi Aslıhan Kopuz Mansiyon aldı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrenciler; Kompozisyon kategorisinde Türkiye birinciliği Rize Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi'nden Sinem Uzun, şiir dalında Türkiye ikincisi Rize Sosyal Bilimler Lisesi'nden Serkan Ateş.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dünya Su Günü" konulu kompozisyon kategorisinde Denizciler Ortaokulu öğrencisi Melisa Cörüt Türkiye ikincisi oldu.

rize-valisi-ersin-yazici,-turkiye-genelinde-duzenlenen-resim,-siir-ve-kompozisyon-yarismasinda-dereceye-giren-ogrencileri-makaminda-kabul-etti-53.jpg