Senem İçin Herkes Seferber Oldu

Senem İçin Herkes Seferber Oldu
Rize'nin Fındıklı ilçesinde dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmalarına yeniden başladı.

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda 3 gün önce akşam, arkadaşlarıyla birlikte yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ın (21) bulunması için yapılan arama çalışmalarına, dün akşam havanın kararması nedeniyle ara verilmişti.

Bu sabah genç kızı arama çalışmalarına yeniden başlandı. Rize Deniz Polisi'nden 2, Sahil Güvenlik ekibinden de 3 dalgıç, dalış yaparak arama çalışması yapıyor.

Ayrıca Sahil Güvenlik botları ile açıkta da arama yapılıyor. Vatandaşlar ve diğer görevliler de sahil kenarından gözetleme yaparak arama çalışmalarına katılıyor.

senem-kasap-rize.jpg

Senem'in anne ve babasının ise Derepazarı ilçesindeki akrabalarının yanında kaldıkları, ilçedeki arama çalışmalarını ise diğer akrabalarının izlediği öğrenildi. 

-KAYMAKAM ALKAN-

Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, denize düşüp kaybolan Senem'in bulunması için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Bugüne kadar yaptıkları arama çalışmalarından bir sonuç alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Alkan, ''Bugün arama çalışmalarına yine başladık. 5 dalgıcımız denize dalarak arama yapıyor'' dedi.

dalgic-rize.jpg

Dalgıçların dün yaptıkları çalışmalarda, genç kızın denize düştüğü rıhtım etrafının iyice arandığını ancak bir sonuç alınamadığını ifade eden Alkan, ''Dalgıçlar bugün rıhtımın 1 kilometre etrafını tarayacaklar. Ayrıca vatandaşlarımız da küçük kayıklarla kıyıya yakın yerleri tarayacak. Kısa süre içinde bir sonuç almayı umuyoruz'' diye konuştu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/senemde-umitler-tukendi-13098.htm

https://www.olay53.com/haber/karadeniz-senemi-yuttu-13086.htm

https://www.olay53.com/haber/seneme-ulasilamiyor-13056.htm

https://www.olay53.com/haber/karadeniz-senemi-vermiyor-13043.htm

https://www.olay53.com/haber/denize-dusen-genc-kiz-kayip-13033.htm