Uğur Işılak ve Şükrü Güler Rizelileri Coşturdu

Uğur Işılak ve Şükrü Güler Rizelileri Coşturdu
Ak Parti’nin seçim kampanyası müziklerini de hazırlayan sanatçı Uğur Işılak ile Rize’nin yöresel sanatçılarından Şükrü Güler, Rize’de konser verdi.

Türk Halk Müziğinin önemli sanatçılarından, besteci ve sunucu, Ak Parti’nin seçim kampanyası müziklerini de hazırlayan sanatçı Uğur Işılak ile Rize’nin yöresel sanatçılarından Şükrü Güler, Rize Yeni Şehir Stadı’nda konser verdi.

ugur-isilak-rize-konseri-52.jpg

ugur-isilak-rize-konseri.jpg

AK Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Şükrü Güler ile Uğur Işılak’ın sahne aldığı Rize Gençlik Şöleni etkinliğine, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ilçe belediye başkanları, Ak Parti’nin İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları, davetliler ve akşamın buz gibi deniz soğuğuna aldırış etmeden stadı dolduran 10 bine yakın kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

ugur-isilakin-rize-konserinden-foto.jpg

ugur-isilak-rize-konseri-58.jpg

Yöresel sanatçı Şükrü Güler’in seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle coşturduğu staddaki konser öncesi konuşmasında 81 şehri dolaştığını ve Ankara Şereflikoçhisarlı olduğunu ifade eden Uğur Işılak, Rize’yi Rizelileri ayrı bir sevgiyle sevdiğini ifade ederek Rize’yi sevmesi için Rizeli olması gerekmediğini kaydetti.

ugur-isilak-rizede-56.jpg

ugur-isilak-rize-konseri-1.jpg

RİZE’Yİ SEVMEM İÇİN RİZELİ OLMAM GEREKMİYOR…

NE MUTLU RİZELİLERE Kİ 1,5 MİLYAR MÜSLÜMANIN UMUDU BAŞBAKANI BU TOPRAKLARDAN ÇIKARDI…

Işılak, Rize’yi sevmesinin nedeni olarak ise şunları kaydetti: Rize’yi sevmem için Rizeli olmam gerekmiyor, Rize’yi sevmem için Rize’de doğmam gerekmiyor. Rize’yi sevmem için Rize’de çalışıyor olmam gerekmiyor. Rize’yi sevmem için Başbakanı sevmem yeterli. Ne mutlu Rize’ye ki, ne mutlu Rizelilere ki; bütün dünyanın gözünün gözlerinin üzerinde olduğu, 12 yıldan beri devirmeye çalıştığı ama bütün hilelere, oyunlara, entrikalara rağmen dimdik duran bir adamın toprağındansınız. Ve ne mutlu sizlere ki sadece Rize için değil, sadece Türkiye için değil, 1,5 milyar Müslümanın umudu olan bir adamı bu topraklardan çıkardınız. İşte şimdi anladınız mı  Rize benim için neden farklı? Bu topraklar benim için her zaman ayrıcalığını koruyacaktır inşallah. Bugün burada olmanın mutluluğunu tüm ekip olarak yaşıyoruz. Bizleri Rize’de ve Güneysu’da en güzel  şekilde ağırladınız. Rize’nin her yeri her bölgesi her ilçesi birbirinden değerli ve bugün inşallah burada çok ama çok güzel anlar, çok güzel dakikalar yaşayacağız inşallah. Zirvenin en son noktasına ulaşmadan buradan ayrılmayacağız. Duygunun da heyecanın da en güzeline ulaşacağız.

ugur-isilak-rize-konseri-53.jpg

ugur-isilak-59.jpg

30 MART SEÇİMLERİ BAŞBAKAN’A OYNANAN OYUNLARIN YERLE BİR EDİLECEĞİ SEÇİMLERDİR

30 Mart seçimlerinin yerel seçimlerden öte bir seçim olduğunu sözlerine ekleyen Işılak, “30 Mart’ta başbakanı devirmek için oynanan oyunlar ile nifak tohumlarının da yerle bir edileceği bir seçim olacaktır. Ve inşallah sizler de bu seçimlerde Başbakanınıza Rize’de sahip çıkar ve burada yüzünü kara çıkarmazsınız” dedi.

Sanatçı Uğur Işılak, seslendirdiği şarkı ve şiirlerle, stadı dolduranlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konserini Ak Parti’nin seçim müziği Dombra şarkısı ile sonlandıran Işılak AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte el ele bütün tribünleri selamlayarak şarkıyı vatandaşlarla beraber okudu.

ugur-isilak-rizede-57.jpg

ugur-isilak-rize-konseri-2.jpg

sukru-guler-konseri-rize.jpg

sukru-guler-konseri-rize-1.jpg

isilak.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Ayar: Uzun Adam Rize’de Rekor Oy Hak Etmiyor mu?