Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

3,5 Yıllık Farkı Kabul Edemiyorum!...

3,5 Yıllık Farkı Kabul Edemiyorum!...

Kabul etmişim etmemişim pekte önemli olmayabilir! Fakat Rize’de yaşayan bir vatandaş olarak yönümüzü belli edelim dedik!

Rize-Artvin Havalimanının yapımı ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızda 5 yıl süreceğini söyledi! 2021’in sonu 5 yıl demektir!

Bu 5 yılın çok uzun bir süre olduğu her halinden belli! Neden uzun bir süre olduğunun gerekçelerini tekrar sıralamama gerek yok!

Sadece şu konuyu söyleyip bitirmek istiyorum! Bu konunun alt yapısını hazırlayamayıp Sayın Cumhurbaşkanımıza o 5 yılı söyleten Ankara bürokrasisi başta olmak üzere bu işin mutfağında görev alan ve daha çok pay sahibi olan Rize’mizin başta siyasileri, STK kuruluşları, Valilik, Belediyemiz, Rize medyasını ve Rize bürokrasisini protesto ediyorum!

Bir Rizeli olarak bu süreyi içime sindiremiyorum ve kabul etmiyorum!

Ne demek ya, Ordu-Giresun Havalimanı için hemde 6-7 yıl önce 528 günü(yaklaşık 1,5 yıl) belirleyen idare, Rize-Artvin Havalimanı için 5 yılı reva gördü! Aradaki fark tam 3,5 yıl!!!

Niçin bu kadar tepkisiz ve sorgulamayan bir iliz, bunu da anlamış değilim!

Kusura bakmayın ben bunu kabul edemiyorum ve kendimi “SAF” yerine koyuyorum! Ve Rize’nin özellikle siyasileri ve STK’larını tekrar protesto ediyorum!

Bu işin hazırlık safhalarında çalışan insanlar hiç mi alt yapı hazırlamaz Sayın Cumhurbaşkanına…

Konunun düzeltilmesini bekliyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
37 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi