Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

Havalimanı Meselesi Kangren Haline Geldi

Havalimanı Meselesi Kangren Haline Geldi

Rize-Artvin Havalimanı sorunu artık bölgede kangren olmak üzere demiyorum olmuş durumda!

Ne zaman ki her hangi bir medya organında Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili bir haber çıksa, altında onlarca belki yüzlerce şikayet yorumu yapılır hale geldi.

Bu kadar tepki ve şikayete rağmen, ne bölgenin yetkili üst düzey kişilerinden ve nede Ulaştırma Bakanlığından ses ve seda çıkmaması, Rize ve Artvin halkını daha da kızdırmakta ve şikayet katsayısını yükseltmektedir.

Hani derler ya, daha nasıl anlatayım diye…

Halkın şikayetlerinin neler olduğunu tekrar tekrar sayıp dökmeye gerek yok. Herkes artık bu şikayetlerin nerelerden kaynaklandığını gayet iyi biliyor.

Şahsen acizane görüşüm, bu tepkiler Rize-Artvin sınırlarını çoktan aşmıştır. Üstten bir müdahale olmaz ise, barajın nereden patlayacağı ve mağdur olan halkın tepkisinin nerede duracağı belli olmaz durumdadır…

Sözün bittiği yer deyip yazıma son vermek istiyorum…

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi