Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Ağaç kurtları!

Ağaç kurtları!

Allah (c.c), sevdiği kullarını büyük bela ve musibetlerle imtihan ediyor!

İlim, mal ve makamlar; imtihan okulumuz olan dünyada birer nimet olduğu gibi imtihan vesilesi olarak da bela ve musibet derslerimizin birer kitaplarıdır!

Bu nimetleri kendinin ve kendinden sananlar gururlarının esiri olurlar! 

Hem kendilerini hem de güttüklerini helak ederler!

Yezid, Karun, Bel’am ve Bahura gibi battıkça yalan, iftira, şantaj, montaj, suikast gibi terörün her çeşit çamurlarına sarılırlar!

Şeytani, habis cinlerden medet umacak kadar adileşirler! 

Damarlarımızdaki kanımıza kadar giren Cinler gibi, kendilerinin çirkin emel ve hedeflerini gizleyen ağaç kurtlarına benzerler!

Bazıları Yahudiliğini gizler Sebataist olur, bazıları küfrünü gizleyen münafık olur!

Bazıları ırkını gizleyen dönme olur!

Bazıları düşmanlığını gizleyen Mandacı Mason olur!

Bazıları Allah ile Din ile Peygamberle ve ırk ile aldatan PKK, IŞİD ve FETO gibi zalim ve hain olur!

Bu gizli ve sinsi kurtlar en sağlam insanları bile yatağa düşüren mikroskopla bile zor görülen vücudumuzdaki mikroplara benzerler!

Bu örgütlere aldatılarak, safiyane girenlerin acı hallerini ibretle izliyoruz! 

Şifa bulmaları için de duadayız!

Mumyalanmış akıllarının, perdelenmiş gözlerinin, kapatılmış kulaklarının, peltelenmiş dillerinin ve kilitlenmiş kalblerinin açılması için sohbet, nasihat şoklamalarına ihtiyaçları var!

Daha evvel Selçuklu ve Osmanlı Cihan Devletimizi yıkan bu ağaç kurtları şimdi de Türkiyemizi yutmak için tam yüz yıldır hâlâ nöbetteler!

Bu ağaç kurtları, ormanda gezen kurtlardan çok daha tehlikelidir!

Bu gizli örgütler, iç enerjimizi kemirmeseler Amerika, İsrail ve Haçlı Avrupa gibi işgalci sırtlan ve çakalları yenmek çok kolay!

Türk-Kürt-Arap kardeşlerimizi, Sünni-Alevi kardeşlerimizi; ırkçılık, mezhepçilik mikroplarıyla birbirine düşman etmeye çalışan bu ağaç kurtları dinci, ırkçı, mezhepçi gizli-sinsi örgütlerdir!

Ümmet, millet ve devlet ağacının içine giren bu kenelerden kurtulmanın ilacı;

Sap ile samanı, ak ile karayı, haklı ile haksızı ayıracak ve yaşın yanında kuruyu yakmayacak suçlu ile suçsuzu ayıklayacak adil bir hukuk seferberliğidir!

Halkın devlet okullarına güvenini sağlayacak milli bir eğitim ve öğretim seferberliğidir!

İman ve ahlak seferberliğidir!

Dinimiz İslam’ı yaşayabilmenin önündeki tüm yasal engelleri kaldırma seferberliğidir!

“Hastaya kızılmaz, mikroba kızılır” ilkesi gereği mikropları yok edecek sohbet ve nasihat seferberliğidir!

“Hiç ölmeyecekmiş gibi Dünya, yarın ölecekmiş gibi Ahiret Yurdu için çalışma’’ seferberliğidir!

Bu kurtçukları bünyesinde gizleyen Din ve Vatan düşmanı Medya Zakkum Ağaçlarını budama seferberliğidir!

Milyonlarca saf insanları Devlet ve Millet düşmanı haline dönüştüren mikropların ana üresi Mehdi bozuntularını ve terörist başlarını bulunduğu yerde yok ettirme seferberliğidir!

Terörist başlarının meclisteki uzantılarının dokunulmazlıklarını kaldırıp gerekirse cezaevine tıkma ve gerekirse vatandaşlıktan atma seferberliğidir!

Dünyamızı zindan eden süper canavar devletlere karşı süper güç Türkiye›nin inşaası için manevi ve maddi kalkınma ve savunma sanayii seferberliği!

Melun Fetö. vb. Terör Örgütlerinin A ve B takımlarının gizlenmeye devam ettikleri ağaçlar olan Bürokrasiden, Belediyelerden, İlçe, İl ve Genel Merkezden temizleme seferberliğidir!

Irk, mezheb, meşrep ayırımı yapmadan din, vatan, namus, hak veözgürlüklerimizin  muhafazası için safları sıklaştırma bir ve beraber olma seferberliğidir!

Vatan sadece bizi değil hepimizin inancıyla yeni kapı ruh ve şuurunu artırma seferberliğidir!

Emperyalist vahşi kurtlarla onların içimize sinsice soktuğu gizli kurtçukların yok etmek istedikleri AK İktidarımızı ve Ülke gemimizin Kaptanı Tayyib Erdoğan kardeşimize sahib çıkma seferberliğidir!

Bu seferberlikte başarılı olmanın yolu; Önce Allahımıza sonsuz, alternatifsiz bir aşk, sevgi, saygı ve tartışmasız itaatımızı artırmak sonra Resulullahımıza aşkımızı, sevgimizi, saygımızı, bağlılığımızı ve tartışmasız itaamızı artırmaktır.

Ve annemize, babamıza, eşlerimize, çocuklarımıza, kardeşlerimize, komşularımıza ve Mü’min kardeşlerimize sevgi, saygı ve birliğimizi artırmaktır!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c), tüm nefsani ve şeytani saldırılarda 

adaletli, ferasetli, basiretli ve hikmetli davranmada daim yar ve yardımcımız olsun!

 Din, vatan, namus ve neslimizin korunması yolunda malımız, canımız feda olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi