Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Asırlar üstü İslam Medeniyetiyle ile Miraç mı? Muasır (M)edeniyet mi?

Asırlar üstü İslam Medeniyetiyle ile Miraç mı? Muasır (M)edeniyet mi?

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Tam iki yüz yıldır iktidarların hayali ve halkı Müslüman Devletlerin hedefi haline gelen “Muasır Medeniyetler seviyesine çıkmak!” için nice çamlar devirdik! Nice canlar verdik! İnsanî ve ahlâkî değerlerimizi yitirdik! Ülkelerimizi bu muasır medeniyetin temsilcileri canavar ülkelerine işgal ettirdik! Ve asırlar üstü İslam Medeniyetimizi terk ettik!

Yeter artık! Aman bizi “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!” olan muasır Medeniyetler/edeniyyetler (alçalma ve alçaklaşma) seviyesine çıkarmayın!

Çıktıkça çukura düştük! Düştükçe battık! Battıkça kendimizi insan sandık! 

Muasır medeniyet özlemiyle yaptığımız devrimler sayesinde yükseleceğimize, derin çukurlarda hala alçalıyoruz!

Ne harflerimiz kaldı, ne dilimiz! Ne kültürümüz kaldı, ne ilmimiz, ne sanatımız! Ne merhametimiz kaldı, ne sevgi ve saygımız, ne de sanayimiz!

Ulaşmak istenilen muasır medeniyetin örnek temsilcileri, Irak, Suriye, Afrika ve Asya katilleri, emperyalist ABD, İsrail ve yandaşları, kurtlar sofrasının beşli çetelerinin vahşi kapitalizm, komünizm ve sosyalizm gibi ahlâksız, zalim, işgalci muasır, zalim medeniyetleri onların olsun! Ve hala bu barbarların izinden giden ahmaklara yazıklar olsun!

Bir hayal uğruna Ya Rabb, ne güneşleri batırdık!

Sağlam aile yapımızı, anne-baba, evlat, eş saygı ve sevgisini yitirdik!

Darülaceze, huzur ve sığınma evlerini inşa etmeye mecbur edildik!

Ticarette dürüstlüğü, siyasette ahlâkî erdemliliği, ilimde inkişâfı, yargıda hak ve adaleti, ekonomide kalkınmayı, sanayi ve teknolojide devrimi gerçekleştiremedik!

Hepimizi her sahada yükselişten, hak ve adaletten uzaklaştıran asrımızın tek dişi kalmış muasır medeniyetler seviyesine çıkma hayalinden artık vazgeçmeliyiz!

Çünkü;

İlk insan ve ilk Peygamber Hz.Adem (a.s)’dan itibaren, Allah’ın medeniyet elçileri olan Peygamberlerin sunduğu tek Miraç (Yükselme) yolu sadece İslam Medeniyetidir!

Huzur ve mutluluğun kaynağı olan ve tüm yaratılanlara sevgi, saygı, merhamet, barış, ahlâk, hak ve adalet sadece İslam Medeniyetinin insanlığa sunduğu Miraç’tır!

Yani dünya ve ahirette maddi ve manevi Miraç (Yükselme) sadece ve sadece “Asırlar üstü İslam Medeniyeti” ile sağlanır!

İlk emri oku (öğren, anla) ile başlayan İslam Medeniyetimizin ana kaynağı Kur’an-ı Kerim ve bu yüce hayat mektubumuzu bize okuyan ve yaşayarak öğreten Baş Öğretmenimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin insanlığa sunduğu barış medeniyeti İslam, sadece muasır (bu asrın) değil, asırlar üstü rakipsiz tek Medeniyettir!

Bu eşsiz medeniyetin çalışma alanlarını insanlığa göstermek üzere kulu Muhammed’i bir gecede tüm galaksileri (alemleri) gezdirdikten sonra huzuruna davet eden Allah’ımızın ilmi, gücü ve şanı ne yücedir!

Hiçbir varlığa nasip olmayan ve olmayacak bu buluşmada gösterilen İslam Medeniyetinin ilim ve ihsanı karşısında Allah’a saygı, sevgi ve teşekkürün ispatı secdenin nişânesi, hürriyet ve hayatın direği ve cennetin anahtarı namaz hediyesine kavuştuğumuz Miracımız mübarek olsun!

“Müslümanım, doğruyum, çalışkanım, yasam küçüklerimi İslam dışı şeytanî tuzakların tehlikelerinden korumak, büyüklerimi saymaktır!

Varlığım; “Asırlar üstü İslam Medeniyeti”ne ve bu medeniyetin ışığında süper güç bir Türkiye’nin varlığına armağan olsun!

Ve varlığımız Miracın başlangıcı Kabe-i Muazzama’nın, Miracın nişânesi Mescid-i Nebeviyye’nin ve Miracın basamağı Mescid-i Aksa’nın varlığına armağan olsun!”

Salı akşamı saat 20.45’te Akit TV MİLLİ DİRİLİŞ canlı yayın programında buluşmak üzere, Allah’a emanet olunuz!

Selam, sevgi ve duâyla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi