Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Atın Bu İkisini Dışarı!

Atın Bu İkisini Dışarı!

Aslında bu tip insanlara acıyorum. Hayaller içinde yüzüyorlar, hâlbuki o hayallerden sıyrılıp dışardan bir gözle hayata bakmaları gerek.

Sırtını dayamışsın kulübe, hava 1500!..

Taraftar senin için ne diyor, buradan yazsam dışarı bir adım atamasın..

İnsanlık bu mu?

Takım zor günler geçiriyor. Zor bir deplasman Erciyes..

Gittik kulübün kiraladığı özel uçakla. Sağ olsun ağırladılar.

Efendi efendi oturduk koltuğumuza, maç saatinde ise indik sahaya çektik fotoğrafları paylaştık bağlı bulunduğumuz kurumlara, kamuoyu adına görevimizi yaptık.

Maç bitti, Kadir Has stadının basın toplantısı kapısı önünde ( Koridorda ) üstümde ki yeleği çıkarıyorum, içeri gireceğim, toplantıda konuşanları yazacağım, Rıza hocaya ve futbolcular birkaç soru soracağım buda benim görevim.

Tam o esnada flaş röportaj için Lig t.v kameraların bulunduğu yere giden Eren Albayrak’a “tebrikler kardeşim, çok iyi mücadele yaptın diyorum”, o da bana “teşekkürler abi” diyor.

Yukarda yazdım ya havan batsın..

Ben ve TRT Muhabiri Muhammet Delal Rize’den kalkıp gelmişiz. Yani biz gurbetteyiz, bir nevi misafiriz.

Sen kimsin?

Kulüp medya sorumlusu..

Yani en başta sen sahip çıkacaksın bize.

Gurbetteyiz, varsa bir yanlışımız ( Asla olmaz ) uyarırsın. Dersin ki Selim abi lütfen burada durmayın..

Sen ne yapıyorsun?

Kayserili özel güvenlik görevlisine emir vererek ;” Atın bu ikisini dışarı” diyorsun..

Görevlide şaşırıyor cevap veriyor sana;” Yaka kartları var, bulunması gereken yerdeler, kapıyı açacaklar basın toplantısı salonuna girecekler” diyor..

Çok ayıp ve yakışıksız..

Bana K.Erciyesspor medya sorumlusu bu harekâtı yapsa ( Yapmaz da biz misafiriz orada) bir yere kadar anlarım.

Sen, Rize’den gelen Rizeli basın mensuplarına bu iğrenç lafı kullanarak görevliye talimat veriyorsun.

Zor günler geçiriyoruz takım olarak. Birlik, beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Birbirimize destek olmamız şart, Rizeliye de bu yakışır.

Ben şahsım olarak bundan önce olduğu gibi, bugün olduğu gibi, bundan sonra olacağı gibi her zaman , her yerde yakışanı yapan vakur biri olarak hayatıma devam edeceğim.

Dönüş yolunda bu takım için otostop çekerek gelsem de, Çimento arabasına binsem de..

En başta yazdım, acıyorum sana .. Bir insan nasıl olur da hemşerisine gurbette sahip çıkacağı yerde, onu hiçbir hatası olmadığı yerde elin Kayserilisine şikâyet eder?

Hayatına yeni bir şeyler kat “ Timur Yeni” … Önce kendini aş ve insanlara üstten bakma, o baktığın insanlara bir gün muhtaç olursun, buda benden sana abi nasihati olsun..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Selim DENİZALP Arşivi