Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ATMACALAR UÇMAYI ÖĞRENDİ..

ATMACALAR UÇMAYI ÖĞRENDİ..

Geçen hafta deplasmanda Denizli spora 1-0 mağlup olan Yeşil Mavililer bu defa evinde konuk ettiği Torku Konyaspor'u her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 la geçmeyi başardı.

Bilindiği gibi ilk yarının sonunda 1461 Trabzondan alınan genç oyuncu Eren Albayrak;karşılaşmanın 20.dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Yine devre arası alınan diğer bir isim ile ikinci yarıda 2.golü 62.dakkada buldu.

Genç Eren Albayrak bu maçta kaydettiği golle yeni takımıyla 4. golünü kaydederken;Depetris ise 8.maçında 5.golünü kaydetti.

Ç.Rizespor evinde oynadığı son 4 maçı da kazandı.İlgiç olan ise ilk golü attığı her maçı kazandı.Ancak maçlarda yediği ilk gol sonrasıda ise kazanamadı.

Torku Konyaspor bu maça varını yogunu oraya koyarak oynadı.Çünkü biliyordu ki mağlubiyet kendileri için her şeyin sonu;hatta ilk altıdan bile olabilirdi.Onun için buyuk çaba gösterdi.

Ç.Rize Spor ise;oynadığı bu oyunla gösterdiki sadece galibiyet ve 3 puan önemliydi.Bunuda başardı.Ancak oynanan futbol çokda iç açıcı değildi.Kalan 8 maçın nasıl sonuçlanacağı bilinciyle hareket etmelidir.Ve buna göre sonuçlar elde etmelidir.

Deneyimli hoca Mustafa DENİZLİ bu maç sonrası yaptıgı değerlendirmede oynanan oyundan hiçte mutlu olmadığını sadece alınan galibiyetinsevincini yaşadığını ifade ederken; gelecek haftalarda işin ciddiyetini ve öneminede bi anlamda işaret etmiş oldu.

Haftaya zor bir deplasmana cıkacak olan Ç.Rizespor ilk iki yolunda lider konumunda olan Kayseri Erciyesspor ile kayseri de karşılaşacak. E ğer bu maçtan en az bir puanla dönülmezse şurada altını çiziyorum ilk altı belki olabilir ama;ilk iki tamamen hayal olur.Mustafa hoca ve talebeleri bunun bilinci ile hareket etmelidir.Artık her maçın final olduğunu unutmamalılar. Aksi halde ''kaçan balık iri olur.''Sözü tecelli eder.

Benden söylemesi..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi