Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Barut Çuvalının Üstüne Düştük

Barut Çuvalının Üstüne Düştük

Bu takımda yıllardır bir takım hesaplar puan hesapların üstünde tutuluyor..

Beş sene “Kese Kâğıdı” kalitesinde lig olan PTT 1.Ligde oyalandık, durduk. Yarım senede bir iki kalite ayak ile Süper lige uçurulduk…

Onbeş hafta galibiyet alamayan Rıza’ya tribünlerden çıt yok, beş hafta yenilmeyen bir hoca’ya, maçın bitimine yarım saat varken,  ana avrat küfür!.. Tütüneker’in de tribünlere karşılık vermesi bir o kadar yakışıksız…

Şu elde ki kadro bırakın Rıza’yı, Uğur’u malzemeci Recep ve Ali ikilisinin çalıştırması ile şimdiki toplanan 30 puanı çoktan aşmıştı.

Kişilerin egoları maalesef bu takımdan daha üstün tutuluyor. Herkes bir takım hesaplar içinde. Takım yenilsin diye dua edenler, ellerini okşayanlar dün akşam duble yataklarına uzandıklarında derin bir uyku çektiler.

Burada kabahat kimde?

Elbette yönetimde…

Bu ligde takım olmak önemli.. Yaptığın isimli futbolcular içlerinde sevgi barındırmıyorsa, sen her sezon ligde kahır çekmeye devam edersin..

Özellikle sezon başı ve devre arası transferinde “bir kamyon dolusu” adam alıp, içlerinden  bel bağladığın bir iki üç oyuncu var ki..

Haftalardır kaprislerinden dolayı bir takım mental sakatlıkların arkasına sığınarak maça çıkmıyorlar.

“Sakatım” diyerek maça çıkmıyanlar, aslında bu Ç.Rizespor’da birçok şeyin “Sakat” gittiğini gösteriyor.

Sahaya inecek olursam, mutlak üç puan parolası ile başladığımız maçta bırakın golü, rakip kaleye şutumuz yok.

Bir hafta evvel benden “Kalite Belgesi” alanlar, dün akşam “ Defolu” damgasını yediler.

İçerde oynuyorsun. Hedefin kazanmak. Sen rakibi durdurmak için koştun, durdun.

Karabükspor, ne yaptığını bilen, daha fazla pozisyonlar bulan, golü düşünen taraftı. Sağ kanatta Ahmet İlhan bizim sol tarafı felç etti. O tarafa Uğur hoca maç içinde acil önlem alması gerekirdi, seyretti, durdu..

Sağ bek Koray, yaptığı bindirmelerde muz orta yapacağına, sezon bitti greyfurt tadında top kesmeye devam ediyor.

Büyük bel bağladığımız ve uzun bir süre inzivaya çekilen Engin, oyuna girdi, ne var ki “Bira göbeği” görüntüsünde olan kilo fazlası ile etkili olamadı.

Ç.Rizespor adına aslında söylenecek çok söz var. Bir takım bir hafta içinde nasıl bu kadar ivme kaybeder. Hücuma kalkarken "80 model Arif amcanın BMC Kamyonu" gibi zorlanıyorsun. Duran top dışında “dişe dokunur” tehlike yaratamıyorsun. Yaratıcı oyuncu eksikliğin hat safhada, senin en önemli silahın Cernat, tribünlerde.

Ligde son düzlüğe girdik. İçerde aldığımız bu mağlubiyetle ligde “Barut Çuvalının Üstüne Düştük”. Haftaya Kayseri deplasmanında kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. Bu ligde “Konuk” olmak istemiyorsak, başta yönetim, teknik kadro ve futbolcular aynanın karşısına geçecek ve kendilerini baştan aşağıya sorgulayacak.

“Kulaklarınızı mümkün olduğunca tıkayın. İçinizdeki umudu saklayın ama, durumunda çok ciddi olduğunu göz artı etmeyin. Kayseri’de bir sezona mal olacak bir maç oynayacaksınız. Bu taraftar çabuk unutur, kolay affeder. Karşılığında ise Kadir Has’tan “Has” bir galibiyet yani üç puan bekler”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Selim DENİZALP Arşivi