Zelkif AKGÜL

Zelkif AKGÜL

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN‏

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN‏

Bu ülkede var olan yönetimin hatalarına ses çıkarmayan ve her alanda gerekli tepkiyi vermeyen,kendini eğitimli ve öğrenimli olarak gören ve bunun gerektirdiği şekilde davranmayan, değiştirlmeye ve dönüştürülmeye çalışan ülkemizin birliği ve dirliği için mücadele etmeyen, akp iktidarının bir toplumsal değişim ve parçalanma projesi olduğunu görmek istemeyen,her konumda kendi çıkarları doğrultusnda davranan ve bu yazdıklarımı  üzerine alınacak olanları kınıyorum.
 
Dün Reyhanlı'da ölen tüm vatandaşlara Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Bu arada hepimiznde başı sağ olsun.Bu vehim olay hakkında vatandaşın haber alma özgürlüğünü kısıtlayan tüm yalaka yayın organlarını ve bu doğrultu da karar alan hakimleri Allah'a havale ediyorum.Sonumuz hayır olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Zelkif AKGÜL Arşivi