Zelkif AKGÜL

Zelkif AKGÜL

Neden Gerildin Sayın Hüseyin Çelik?

Neden Gerildin Sayın Hüseyin Çelik?

Son zamanlarda siyasette hakim manzara maalesef şiddet oldu.Gezi parkında başlayan tahammülsüzlük şekli tüm ülke ve meclise sirayet etmiş durumda.

Başbakanın yıllardır beslendiği mağdurum edebiyatı çökmek üzere…Her konuda kendilerini mağdur olarak tanıtan iktidarın mumu sönmek üzere…Yatsı yaklaştı.Elinden kemiği alınan canlı gibi saldırganlık göstermeye başladılar.Mecliste her türlü şiddet ortamını yaratmak için zorlayan iktidar, şimdi başbakan yardımcısı sayın Çelik üzerinden sözel şiddete döndü.Sayın Devlet Bahçeli beye ağza alınmayacak hakaretler eden bu zav… şahsiyet sahibinin sesi oldu adeta…Aslında muhtemelen bilinç altında söylediği şeyler kendi lideri içindi ama bunu başka lider için söylemesi ancak içindekileri dışa vurması açısından kolay oldu.Düşünün ailesinden bir çoğu PKK lı olan bir başbakan yardımcısı, geçmişte liderinin  PKK için söyledikleri aklına gelince, ne yapacak….

Son zamanlarda MHP nin milli birlik ve dirlik için verdiği mücadele herkes için takdir kazanmaya başlayınca, PKK ya esir olmuş bir iktidar sözcüsünün ağzından salyalar akması kadar doğal ne olabilir ki? PKK aba altından sopa gösterirken ellerinin armutta olması hasebi ile sadece ağızları oynamaya başladı cenahın.Millet artık yemiyor bunu anladınız ve Sayın Bahçeliye çirkef saldırıda bulunuyorsunuz.

Bu millet dindar olduğu kadar da vatanperver dir.Bunu sakın unutmayın.Yaradan ebabil kuşlarını nasıl yollar bilmem ama geleceğini anladınız galiba!.Milletin milli duygularını ayaklar altına alan bir lideriniz oldukça, ağzınızdan bu tür sinkaflar eksik olmayacaktır.Bu ülke  öyle kolay kurulamadı.Sizin PKK ya ülkeyi satmanıza ne millet ne de MHP izin vermeyecektir.Bunu anlamış olmanın ve milletimizin MHP yi tercih etmesinin verdiği rahatsızlık sizi ruhsal açmazlara sürüklemiş anlaşılan.

Daha dünün Sovyet esiri Gürcistan’ın bile parasının  son 5 yılda paramız karşısında % 50 değerlendiği, yani sizin attığınız gibi iyiye giden ekonomisi olmayan,işçisi, çiftçisi, çalışanı, emeklisi, eğitimlisi eğitimsizi, herkesin (sizden beslenmeliler hariç) her geçen gün fakirleştiğini yoğun şekilde hissettiği bir ülkede, ağzınızdan küfürler sallayarak ekonomik çöküntüyü unutturacağınızı mı zannediyorsunuz?

Bu arada sayın Çelik, Ben ruh sağlığı uzmanıyım.Sizin Sayın Bahçeliye ruh hastası olmuş demenizle ruh hastası olmaz ama ben size ‘RUH HASTASI’ dersem aksını ispat etmek için çok uğraşmanız gerekebilir.Bilmem anlatabildim mi?

AKP iktidarının gidişi yakındır.Bu çırpınışlar ve hakaretler onun içindir.Büyük TÜRK Milletine müjdeler olsun.Emareleri işte sahibinin sesinden dökülen bu son çırpınış hakaretleridir.Yakında TÜRK Milleti önünde hesap verirken de bu kadar aymaz olmanızı bekleriz.Bu arada Sayın başbakanın her türlü sağlığından endişeliyim lütfen ona iyi bakın öyle hesap vermeden gitmek olmaz.Büyük TÜRK Milletine saygı ve selamlarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum
Zelkif AKGÜL Arşivi