Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

BİZ HALEN OVİT’İ KONUŞUYORUZ!

BİZ HALEN OVİT’İ KONUŞUYORUZ!

Her sene bir defa değil birkaç defa yüreğimizi ağzımıza getiren Ovit tüneli daha netleşmedi.

Artık yeter! Şu tüneli yapın!

Orada bir tek canın kaybı her şeye bedeldir. Sonra pişmanlık fayda vermez. Her ne kadar başlandı başlanıyor diye söylense de kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama gelmedi. Yine vatandaş diken üstünde. Milleti ve kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama bekliyoruz.

Biz halen daha Ovit’i konuşmaya devam ederken, birileri hazinenin malını tepe tepe kullanıyor.

Artık burada bir haksızlığın olduğunu düşünüyorum. Bugün (22.04.2011 Cuma) gazetede okudum. Komşumuz Trabzon’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlara bakınca niçin orada öyle burada böyle… Diye düşünmemek elde değil. Bir tek bulvar yatırımının bedeli 500 milyon dolar… Bu projeden sonra yapılması düşünülen Güney Çevre Yolu’nun maliyeti ise 1 milyar dolar…

Bunlar ciddi yatırımlar… Olsun olsun da niçin bizde de olmasın.

Bir de Rize’den bir örnek vereyim. Rize Belediyesine ait bir yerde yapılması gereken 10 milyon dolar tutarındaki yatırım için Belediye yetkilileri bu kadar çok parayı nereden bulacağız, demesinler mi!

Şimdi yetkililere sesleniyorum; Bu tür işlerde bizden proje beklerlerken 12 Haziran için Rize’nin projelerini niçin sizler yapıyorsunuz?

Şimdi hakkaniyet ölçülerine göre düşünelim. Bu iki il Türkiye’nin iki ili değil mi?

Harcamalar aynı hazineden çıkmıyor mu?

Niçin oraya kepçeyle verilirken bize kaşıkla bile verilmiyor? Bizim kabahatimiz ne!

Rize kamuoyu bu sorulara net cevaplar bekliyor. Bu kadar olmaz!

Ya çıkın televizyondan bunların izahını yapın, ya da gereğini yapın! Biz vatandaşlar olarak bunları konuşmaya her zaman hazırız. Oldu bittiye getirip geçiştirmeyin!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi