Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.Rizespor Bildiğiniz Gibi...

Ç.Rizespor Bildiğiniz Gibi...

Ligin 16.Haftasında ve haftanın ilk maçında Rize Yenişehir stadında tadı tuzu olmayan bir karşılaşma oynandı.

İlk yarının bitimine bir hafta kala ilk yarının son maçında  kendi sahasında on maçtır galibiyetle tanışamayan Ç.Rizespor geleneğini sürdürdü.

Belki bu maçı izlemek isteyip de izleyemeyenler hiç üzülmesin.Çünkü futbol adına çok bir şey kaçırmadıkları bir maç oldu.

İki takımın da birer penaltı kaçırdığı maçta sadece bol faul ve ofsayt vardı.(52 faul.ve 11 Ofsayt)Taçların adedini sayamadım.

Dakika 26 Kasımpaşa adına Scarione penaltı atışı esnasında kaleci Serkan’ı ters köşeye gönderse de topu auta yolladı.

Dakika 56 yı gösteriyordu bu defa ev sahibi Ç.Rizespor Sercanın düşürülmesiyle kazandığı penaltıyı Tevfik kullandı.O da Kasımpaşa kalecisi Isaksonu ters köşeye yatırmasına rağmen topu auta yolladı.

Bundan sonraki bölümde futbolcular birbirlerini itiş kakış yaparak maçı başladığı gibi 0-0 tamamladılar.

Bu maçta seyirci Tribünleri doldurmadı.Belki haklılık ları vardır.Ama takımı seyircisi kötü günde de yalnız bırakmamalı.İyi kötü ilk yarının bitimine bir hafta kaldı.İnşallah ikinci yarı bu çileyi Ç.Rizespor taraftarına yaşatmaz.Temennim bu.

Sonuç olarak: Bu maçtan aldığımız bir puan bizi az da olsa teselli etmiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi