Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Cümleten geçmiş olsun.

Cümleten geçmiş olsun.

Dün akşam Kasımpaşa’dan koparılan bir puan ve Elâzığ’dan gelen Beşiktaş galibiyeti ile ligin bitimine bir hafta kala önümüzdeki sezonun patentini Ç.Rizepor bileğinin hakkı ile Paşa'dan söktü aldı.

Bu ligde her şey güç meselesi..

Ç.Rizespor’un lig genelinde güçlü olduğu yanları da vardı, özellikle ilk devre çok “aciz” duruma düştüğü güçsüz yanları da vardı..

Sezonun ilk devresinde Rıza Çalımbay bas bas bağırdı; Transfer, transfer transfer..

O cümlelerde yerden göğe kadar haklı..

Haksız olduğu , transferin kapanmasından sonra aynı şeyleri tekrarlaması ve yedek oyuncuları küstürmesi..

Aslında sezonun özetini ben ligin başlamasına bir hafta kala yazdığım ve her sezon başı kaleme aldığım beni de hiçbir sezon yanıltmayan o köşemde bulabilirsiniz.

Ne demiştim;” Kemerlerinizi Sıkı Bağlayın” , “Sıkıntılı bir yolculuk olacak” .. Kadroyu masaya yatırmış ve düşmeyiz ama, bu ligde bu kadro ile çok sancı çekeriz demiştim.

Ben falcı değilim..

Sadece işimi yapıyor, önceden uyarılarda bulunuyorum..

Gelinen noktada Rıza Çalımbay’a teşekkür edelim.. Özellikle devre arası transferlerinde çok bastırdı.

Bir teşekkürde yönetime.. Büyük fedakârlık yaptılar. Devre arası Lualua transferi ekstra Ümit Korkmaz ve kadroda yer alan başta Serkan, Ali Adnan, Vıera, Kağan, Godfrye, Kıvanç, Tevfik, Deniz, Orhan ve Kwekue’ nin artan formu Uğur hocanın özellikle dış saha performansı bizi bu ligde tuttu.

Bir çok kırılma maçı oynadık. Antalya, Kayseri deplasmanları, Akhisar maçı, Konya maçı. Bunların hepsinden alnımız akı ile çıktık. En büyük teşekkür futbolculara. Helal olsun.. Çok stresli maçlarda bir tek kırmızı kart bile görmediler. Bu büyük bir olaydır, hepsini kutluyorum.. Vurmadılar, kırmadılar, küfür etmediler.. Herkes elinden geleni sahada verdi. Takımda arkadaşlık, inanmışlık üst seviyede idi. Anca da böyle ligde tutunabilirsin. Biz bunu bu sezon başardık.

Sezonun değerlendirmesini daha sonra yapmaya, irdelemeye devam ederiz. Maça dönecek olursam, tribünler dost, kardeş.. “Bir taraf Recep, bir taraf Tayyip” bağırıyor..

Sahaya bakacak olursak; İki takımda kazanmak için çatır, çatır mücadele yaptı. Maç gitti, geldi. Sonuç kardeş payı..

Bu sene İstanbul’da Rizeli taraftarını mahcup etmeyen atmaca, son deplasmanında da geleneği sürdürerek beraberlikle ayrılmayı bildi. Bir anlamda kendi göbeğini kendi İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında keserken, Elazığ, Atatürk stadından gelen bir başka “Sakal tıraşı” haberi ile sevincini iki katlayarak evine döndü. Son cümlem İstanbul'da o statta gelen binlerce susamış Ç.Rizespor taraftarına. En büyük alkış size, helal olsun hepinize.... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Selim DENİZALP Arşivi