Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

DEPLASMAN FATİHİ!..‏

DEPLASMAN FATİHİ!..‏

Karşıyakayı İzmir'de deviren Ç.Rizespor, bu galibiyetle bi anlamda süper ligin de kapısını aralamış oldu. Son haftalar da üst üste aldığı galibiyetlerle,bu lig böyle gitmez dercesine şampiyonluk hesaplarını da tamamen tutturmaya başlayan Çaykur Rizespor'da herkes memnun.

Bugün İzmir'in 25 derece sıcağında;zaman zaman su molaları verilen maçta;Karşıyaka ilk altı hesapları yaparken Ç.Rizespor sadece istediği ve çok arzuladığı üç puanı almış oldu.Oyunun geneline bakıldığında daha çok gol pozisyonları olan,Karşıyaka bunları değerlendiremeyince;atamayana atarlar mantığı öne çıkmış oldu.

Gol yollarında oldukça zorlanan,hatta ilk yarı hiç gollük pozisyona dahi giremeyen Ç.Rizespor;ikinci yarı oyunun hemen başında iki değişiklikle oyuna başladı.Bununda semeresini gördü.

Son haftalarda oynadığı oyunla kendini unutturan,gol atmakta zorlanan kaptan Sernat klasını göstererek yaklaşık 30 metreden topu ağlarla buluşturdu.Bu gol hem kaptan Sernata,hemde Ç.Rizespora hayat getirdi.Golün atılış dakikası da son derece önemliydi.Kalan dakikalar da Ç.Rizespor'a güven geldi.

Bugün  Ç.Rizespor adına kötü futbol vardı ama;sonuç iyi oldu.Bilindiği gibi çok iyi futbol aynayana puan yada punlar verilmiyor.Önemli olan kötüde oynasan gol atacaksın.Bugün de öyle oldu.

Sahanın yıldızı her zaman olduğu gibi Samsun maçı hariç kaleci Loria idi.İşte kalecide maç alır;mantığı bugün net bir şekilde ortaya çıktı.

Sonuç:Haftaya çok önemli,hatta yolun sonu görünecek bir maç olacak Rize Yeni şehir stadında.Rakip Manisaspor.Önemli bir maç.Rizede yaşayan tüm Rizeliler.Bu maç Süper ligin  bir provası niteliğinde olacak.Tribünler bu maçta dolmalı.Destek bizden,kazanmak Ç.Rizespordan.

Haydi vira bismillah...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi