Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Din, Vatan ve Millet sevdalısı bir Gençlik

Din, Vatan ve Millet sevdalısı bir Gençlik

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Eşsiz Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehit ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Avrupa Ortak Pazarı ismiyle kurulan ve AB Avrupa Birliği tam bir Katolik Haçlı Hristiyan Devletler birliğine dönüştürülmüştür!

Rusya gibi Ortodoks Hristiyan Devletinin alınmadığı ve İngiltere gibi Protestan Haçlı Devletinin bile adapte olamadığı bu Haçlı Devletler Birliğinde Müslümanların değişmez ve değiştirilemez ülkesi Türkiye’mizin elbette ki yeri yok!

Geçmişte de özellikle sözde muhafazakâr iktidarların Avrupa Birliğine girme hayalleri yüzünden halkımızdan aldıkları kaldırılmayacak vergiler yüzünden, faizleri yükselterek ve IMF kontrolündeki ekonomimizin çökertilmesinden ve inancımıza konulan yasaklar ve yapılan baskılar sebebiyle ahlaki değerlerimizin yok edilmesi sebebiyle yıkılıp gittiklerine şahidiz!

Merhum Erbakan hocamızın ve biz talebelerinin tam bir asırdır sohbetlerimizde haykırdığımız şu değiştirilemez gerçeği asla unutmayalım ki;

Fakirleşmeyen, nüfusu azaltılamayan, Dini Milli ve Ahlaki Değerleri yok edilemeyen bir Türkiye’yi, Avrupa Ortak Pazarı ismiyle yutturulan AB (Hristiyan Avrupa Birleşik Devletlerine asla almazlar!)

Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet olma hayaliyle kurulan, geçici Başkenti Brüksel asıl Başkenti ilerde Roma olacak olan AB (Avrupa Birliği)’ne Hristiyan Devletlerin tamamı halk oylaması yaparak girmişlerdir!

Türkiye’mizin AB’ ye girilmesi için değil TBMM’ne sunulması; halkımıza sormak için referandum yapılması bile yanlıştır!

Zira Anadolu tapumuzun gerçek sahibleri; Topraklarımızın altında kefensiz yatan Şehidlerimizdir! Malazgirt, Çanakkale, Kosova Şehid ve Gazilerimizdir! Sultan Alpaslan, Sultan Selahaddin Eyyubi’dir! Sultan Murad, Sultan Fatih ve Sultan Abdülhamid’dir! Bu Vatan hepimize Ülkemizin gerçek Banisi Ulu Önder Ebâ Eyyubi’l Ensari’nin, Selçuklu ve Osmanlı’nın mukaddes emanetidir! Bölünemez! Yutturulamaz! Ve Siyon-Haç ittifakının namahrem eline asla teslim edilemez!

Tam Yüz yıldır Avrupa Ortak Biz Pazar ve Mezar olmamız için nice değerlerimizi yıktık! Şehidimiz Merhum Menderes gibi direnen Nice Kahramanlarımızı İdam Sehpalarında kaybettik!

Avrupalılaşma adıyla yapılan içimizdeki darbeci hainler eliyle yapılan 1960, 1971-1980 darbelerinin sonuncusunu 15 Temmuz 2016’da Tayyib Erdoğan Başkomutanımızın ve Milletimizin Milli Direnişiyle durdurttuk!

Direniş Şehitlerimizi rahmetlerle ve Fatihalarla anıyoruz! Gazilerimizi de minnetle!

Bin Yıllık Silahlı ve Siyasi Milli Mücadelemize rağmen Vatanımıza göz diken Dış ve İç Masonik Kuvvetler pes etmediler! Dağınık, bölünmüş, parçalanmış kuvvetsiz ve birbirini yemeğe devam eden acı halimizden ümitlerini asla kesmediler! Şimdi ise son yirmi yıldır içimizdeki kriptoların da sinsi çalışmalarıyla nesillerimize göz diktiler ve bütün güçleriyle çalışıyorlar!

İktidarımızın Başkanı Tayyib Erdoğan Kardeşimizin Seneler önce verdiği “Dindar Nesil” talimatını daima sabote ettiler! Bir türlü hayata geçirtmediler! 1980 İhtilaliyle kapatılan ayrı ayrı Kız ve Erkek Okullarının tekrar açılması talimatına rağmen açtırtmadılar!

Açılan yüzlerce çok Modern İmam Hatib ve diğer Proje Okullarına Yüzlerce İlahiyat Fakültemize rağmen, Okullarımıza konulan Kur’an’ı Kerim, Siyer ve Ahlak Derslerine rağmen beklenilen “Asımın Nesli!” yeterince yetiştirilemedi.

AB’ye giriş şartlarından olan İslam’a İsyan, İstanbul Sözleşmesine dayalı süresiz nafaka, Hanımlara İş İstihdamını teşvik, eşin beyanı esastır gibi akla insafa, vicdana, ahlaka ve İmana uymayan dayatma zulüm kanunlarıyla Aile yuvalarının yıkılmasını ve adli vakaların artmasını suçların çoğalmasını hızlandırdılar! Bu yolla Nüfusumuzu azaltarak, Ahlaki Yapımızı çökertmeye çalışıyorlar!

Şimdi öze, asıla ve Milli değerlere dönüşle ilgili gayretleri ümitle izliyoruz!

Yeni Milli Eğitim, Aile, Adalet, İçişleri vs.. Bakan kardeşlerimizden, ehil emin ve sadık kadrolarından çok büyük hizmetler bekliyoruz. İlimle donanmış, ahlaklı, Din, Vatan ve Millet sevdalısı bir Nesil Seferberliğini tüm hızıyla, artarak devam etmeli.

Devasa Hizmetler yapmış bu İktidar ve Kaptanının Yeni Dünya Düzeni adıyla çevrilen Siyon Haç Şeytani Dümenlerini ancak Yeniden Süper Güç Adil bir Türkiye Önderliğinde bozabileceğimize inancımız tamdır!

Hak ve Adil bir Süper Güç olmak içinde Sosyolog İbni Haldun’unun “Güçlü Devletler, güçlü Milletlerden güçlü Milletler de temeli sağlam güçlü Ailelerden Meydana gelir!” dediği hakikati, laftan eyleme geçirmemizle başarılacak bir hakikattir! Bu da Hakk’ın aşığı gençlerle mümkündür!

Bu gençlerle âtiye yürünür.

Bu gençlerle Türkiyem büyür

Bu gençlerle zincirler kırılır, bu dar gömlek yırtılır ve Kudüs’e yürünür.

Selam olsun o gençliğe ve onlara yol gösreren hasbilere.

Allah c.c, yâr ve yardımcımız olsun. Amin.

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi