Abdulkerim YAZICI

Abdulkerim YAZICI

Gündeme Dair...

Gündeme Dair...

Buyurun bana da gelin

Beraber çay içelim

Sizin içtiğiniz çayda kezzap olsun

Bizdekinde cennet kokusu

106 yıl önce bu topraklar üzerinde hile ile Osmanlı devletini yıkanlarla 31 martta Savcı Mehmet beyi şehit eden zihniyet aynı zihniyet aynı kafa aynı tutarsız kişilikler.

Cenazesinde babasının duruşu bu ülkeye hizmet etmenin bu kirli oyunları bozmak için uğraşan evladının asil duruşunun net göstergesi değil de nedir? Öpülesi elleri var Şehit babasının evladını Hak yolunda yetiştirip onu bu ülkenin refahını sağlamak için hukuk fakültesine gönderip ardından tüm benliğinle inanıp savcı yapan babanın elinden öpülmez mi ? şehit olan evladının ardından evladımı kurtaramadılar evladımı öldürdüler vs vs saçma tutarsız kelimelerin ardına mı sığındı HAYIR ne yaptı peki “Valla ben sakindim. Allahtan geldi dedim. Takdiri ilahi dedim. Kaderimizde bu var dedim. Oğlum bunu hak etmemişti. Ama kaderde bu varsa boynumuz kıldan incedir. Biz inanan insanlarız. Hamdolsun, gayrimeşru bir yolda değildi. Namusuyla, alnının akıyla, şerefiyle, onuruyla, haysiyetiyle, görevinin başında takdir-i ilahi oldu. Ben memnunum, ben şükrediyorum. Yüreğimde yanıyor ama şükrediyorum." Dedi Şehit Babası Hakkı Kiraz. Tam teslimiyet helal olsun.

Peki buradan asıl çıkarılması gereken ders ne orada, bir savcı mı öldürüldü sadece yoksa bu milletin birlik beraberliğine yıllardır sıkılan kurşunlar gibi bir kurşun daha mı sıkıldı. Sorarım size bu kurşunlar sıkılırken neden bu millet ayrılma endişesine değil de birlik beraberliğine daha fazla sarılma ihtiyacı duyuyor. İman varsa imkan da vardır mazluma sıkılan kurşun elbet asıl sahibine saplanacaktır.

Ben koca bir Osmanlı Devletinin torunuyum Mevlana‘nın Ne olursa olsun gel demesi gibi savcıyı bu uğurda şehit eden insan demeye dilimin varmadığı kişilik noksanlarını beklerim bende beklerim biz de bekleriz sizin ellerinizde silah bizim kalbimizde iman ile bekleriz, söyleyin siz gelemezseniz biz gelmesini de iyi biliriz……

Savcıma Allah dan rahmet vakur duruşu ile bizi bir kez daha dik duruşumuza inandıran ailesine sabırlar diliyorum….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Abdulkerim YAZICI Arşivi