Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Mutluluğumuz için Kutlu Doğum’a devam!

Mutluluğumuz için Kutlu Doğum’a devam!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun.

Mutluluğumuz için Kutlu Doğum’a devam!

Hak ve özgürlüklerin önünün açıldığı bir dönemde Din, Mezheb, Tarikat ve Irk istismarcılarına karşı dikkatli olmalıyız! Ve acilen gereken hukuki tedbirleri almalıyız!

Devletimizin, Hakk’a dönüşünü ve kalkınma hızının yavaşlatılarak topyekûn bir saldırıya maruz kalacağı ihtimalini her daim akıllarda tutarak; özellikle bu dönemde düşmanlıkları aşikar olan IŞİD (Irak Şam İblisi Devleti)DEAŞ ve FETO gibi Din istismarcısı sahtekârların her kılığa girerek bizlere saldıracakları ihtimalini gözardı etmemeliyiz!

Nasıl ki; Cumhuriyet’in ilk yıllarında Camilerimizin Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı olması bir rahmet olduysa, Tarikatlarımızın ve Medreselerimizin de aynen Osmanlı’da olduğu gibi bugün de Diyanet İşleri Başkanlığımıza veya Devletimizin oluşturacağı bir kuruma bağlanmaları ve ruhsata tabi tutulmaları Devletimizin ve Milletimizin hayatiyeti için elzemdir ve rahmettir!

Bir berber dükkânı bile ruhsatsız açılmazken, en önemli ahlak ve edeb okullarımız olan Tarikatlarımız nasıl ruhsata tabi tutulmaz!?

Halkımızın, sandık darbelerini önlemek için eğitim seferberliğinde okullarımız yeterli değildir! Bu sebeple, nefislerimizin ve nesillerimizin Milli, Manevi ve Ahlaki yetiştirilmelerinde Devletine sadık olan Tarikat ve Medreselerimiz çok etkili İlim, İrfan ve Ahlak ocaklarımızdır! 

Sahte Din Bezirgânlarının, Biat Tüccarlarının ve Mehdi Bozuntularının Din İstismarı yapmalarını önlemek için gerektiğinde devletimiz, hukuk yoluyla devreye girmeli ve bunların türemelerini önlemelidir! 

Akıllarını bu sahtekârlara ipotek eden binlerce saf Müslüman kardeşlerimiz de gerçek İslami eğitime ağırlık vererek ve samimi Tarikat ve Medreselerimizi destekleyerek Din Baronlarının tuzaklarından mutlaka kurtarmalıyız!

Bunun için de, Müslümanların kanını akıtmayı ve şekilciliği Cihad zanneden aldatılmış zavallı gençlerimizi; merkezleri Telaviv’e, Londra’ya, Pentagon’a bağlı bu terör örgütlerinden kurtarmak için Peygamberimizin hayatının sadece Savaş Bölümlerinin anlatıldığı Siyer Kitapları yeniden gözden geçirilmeli ve Sevgili Peygamberimizin eşsiz ahlakının da anlatılacağı şekilde yeniden yazılmalıdır! 

Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin hayatının içinde Bedir, Uhud ve Hendek vs. gazalarının tamamı yüz günü geçmez iken, hepimize örnek olması gereken 63 yıllık eşsiz ahlakını içeren örnek hayatını nefislerimize ve nesillerimize mutlaka tanıtmalıyız!

Bir asırdır Rebiyülevvel ayının 12. gecesinde sene de bir gün ve sadece Camilerimizde kutlanan Kutlu Doğumunun Miladi aya tekabül eden 21 Nisan ayında tüm ülkede günlerce kutlanması takdire şayandır!

Diyanet İşleri Başkanlığının öncülüğünde yapılan “Kutlu Doğum Haftası” programlarının başlangıç tarihi bir hafta öne alınmalı ama asla kaldırılmamalıdır!

Zira nefislerimize ve nesillerimize Rab ve İlah olarak sadece Allah’ımızı ve Lider olarak da Hz. Muhammed (s.a) Efendimizi tanıtmadan, silahlı ve sivil darbeleri ve sandık hezimetlerini önlemenin imkânı asla yoktur!

Yavrularına; anayasamız ve ana hayat yasamız Kur’an-ı Kerim ve Siyer Derslerini okumalarını dahi tercih edemeyen gafil Mü’minlerin çoklukta olduğu bir zamanda “Kutlu Doğum Haftasını” kaldırmak Siyonistlerin, Haçlıların ve içimizdeki piyonlarının çirkin emellerine yağ sürmektir!

Dinine, Devletine, Milletine ve ailesine bağlı, saygılı, edepli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek istiyorsak, sadece Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde “Kutluğu DoğumHaftası”nı okullarımızda, üniversitelerimizde ve diğer resmi kurumlarımızda mutlaka kutlamalıyız! 

Mutluluğumuz, huzurumuz, barışımız, kardeşliğimiz, birliğimiz, dirliğimiz ve dirilişimiz için Kutlu Doğumun izinden yürüyüşe devam!

Allah (c.c), İslam ile dirilen ve Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin doğuşuyla yeniden doğan ve Berat gecesi Cennet Beratı alan kullarından eylesin!

Salı akşamı saat 20.45’te, Akit TV (Kanal 34) ile Kocaeli TV’nin ortaklaşa yayınladığı Beraat gecemizde emanet edilen İlahi Mesajların ışığında  yeni Başkanlık döneminde yeni uyarı ve tavsiyelerimizin anlatılacağı “Milli Diriliş” programının canlı yayınında  buluşmak üzere; Allah (c.c)’a emanet olunuz.

 Beraat Gecemiz ve tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi