Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Onursuzluk asla Özgürlük değildir!

Onursuzluk asla Özgürlük değildir!

İçi senelerdir kan ağlayan, ahlaksızlığa karşı tepkisinden ve tavrından hiç vazgeçmeyen Milletimize seslenerek; “Halkın lanetlediği ve tavır aldığı hiçbir yanlışın bu ülkede kök salma imkânı yoktur! Genç dimağları zehirlemenin peşindeler! Milletimi, Rabbimizin yasakladığı sapkınlıklara karşı tavır almaya davet ediyorum!” sözleriyle kendi iktidarında bu cinsi sapıklığa tavır alıp, bu ahlaksızlık yangınını söndüreceğine dair müjde veren Receb Tayyib Erdoğan kardeşimize ve hepimize; sadece Halkın değil, Halıkımızın (Yaratıcımızın) cinsi sapıklığa ve sapıklara tavrının ne olduğunu aşağıdaki İlahi Mesajlarla bir kere daha hatırlatıyoruz!

“Kavmi de kendilerine uyarmak için gönderilen Lut Peygambere başkaldırmış, Allah’ın kitap ve elçi göndererek insanlığa yol göstereceği gerçeğini inkâr etmek suretiyle, ilâhî mesajı insanlığa ileten bütün Peygamberleri yalanlamışlardı.”

“Hani, kardeşleri gibi yakından tanıdıkları Lut, onlara seslenerek;

“Ey halkım! Kötülüklerden, günahlardan sakınmayacak mısınız? Bakın, ben size hakkı tebliğ etmek üzere, Allah tarafından görevlendirilmiş güvenilir bir elçiyim. Öyleyse, Allah’tan gelen ilkeler doğrultusunda hayatınıza yön vererek, ahlaksız kötü davranışlardan sakının ve Allah’a kulluk konusunda beni model kabul edip benim izimden yürüyün! Hem şunu iyi bilin ki, ben buna karşılık sizden herhangi bir menfaat veya mükâfat beklemiyorum; çünkü benim mükâfatımı verecek olan, ancak ve ancak Âlemlerin Rabbi olan Allah’tır!”

“Ey kavmim! Siz insanların içinden kadınları bırakıp da erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Hem de, Rabbinizin sizin cinsel ihtiyaçlarınızı gidermeniz ve çocuk sahibi olmanız için yarattığı eşlerinizden uzaklaşarak? Doğrusu siz, gerçekten de pek azgın ve sapık bir toplumsunuz!” diye uyarmıştı. 

Peygamberlerinin bu uyarılarına karşılık onlar;

 “Ey Luut! Eğer bu can sıkıcı sohbetlerine son vermeyecek olursan, kesinlikle şehrimizden kovulacaksın!” dediler.

Lut ise, “Siz ne derseniz deyin, ben sizin bu yaptıklarınızı nefretle kınıyorum!” dedi. Ve Rabbine el açıp şöyle yakardı: “Ey yüce Rabbim! Beni ve ailemi, onların bu çirkin davranışlarından dolayı gelecek azaptan koru!”

“Böylece, O’nu, O’na İman eden ailesini ve Müminleri, Cinsi sapık zalimlerin elinden ve saldırılarından kurtardık. Yalnızca, geride kâfirlerle birlikte kalmayı tercih eden ve sapıkları destekleyen Lut’un yaşlı hanımı hariç! Ve günahkâr hanımıyla beraber ardından, adını anmaya değer görmediğimiz ötekileri korkunç bir azapla yok ettik.” “Öyle ki, O cinsi sapık Kavmin üzerlerine sağanak halinde taş yağmuru yağdırdık; zamanında uyarılan, fakat yine de azgınlıktan vazgeçmeyen bu inkârcılara yağdırılan yağmur, gerçekten ne kötü bir yağmurdur!”

“Dinle, ey insan;

Hiç kuşkusuz bu anlatılanlarda, ilâhî adâleti gözler önüne seren apaçık bir işaret, delil ve alınacak dersler var! Fakat insanların çoğu, yine de inanmamakta diretiyorlar. Oysa senin Rabbin, günahkârları cezalandırmada sonsuz kudret ve pişman olup tövbe edenlere de merhamet sahibidir.” (Şuara Suresi 160-175) bu ve benzeri ilahi mesajlarla domuzların bile reddettiği hemcinslerin Cinsi sapık hastalarını yetiştiren laik, seküler, deist şirk bataklığı belası; sorumsuz, bohem hayatlar en büyük Korona Virüsüdür!

Allah’ımızın Lanetlediği ve helak ettiği bu sapkınlıklara uyanları ve onlara destek verenleri uyarmak İmanımızın gereğidir! Biz hastaya kızmıyoruz! Mikroba kızıyoruz! “Özgür cinsel yönelim, hür cinsel kimlikler,  LGBT+, LGBTİ’’ gibi vs. harfleri birbiri ardınca sıralayarak biyolojik yaratılış kanununu hiçe sayarak, ruhsal kimlik bunalımlarına kılıf arayan hastaları tedavi etmek bu devletin asli görevidir zaten!

Ancak küresel fuhuş çetesinin finansal desteğiyle her geçen gün neslimizi ifsat etme planları yapanların kurbanları eşcinsellere karşı şiddet eylemleri, hakaretler, ötekileştirmeler, toplum dışına itmelerin sonuç vermediğini de görmek zorundayız!

20 yıl önce 3 kişiyle ‘’Onursuzluk Yürüyüşü’’ yapanlar bugün Taksim Meydanı’na sığmıyorsa bir yerde hata yapmışız demektir!

Başımızı ellerimizin arasına alıp bu küresel, emperyalist, sömürgeci fuhuş, pedofili ve sapkın karanlık güce karşı daha akıllı projelerle karşı durmamız lazım.

İlahiyatçılarımızın, psikologlarımızın, Milli Eğitim, Gençlik ve Aile Bakanlıklarımızın, Diyanet’in ve her sorumlu bireyin üzerine büyük görevler düşmektedir! Bu ‘’Eşcinsellik sapkın Furyası’’ artık her yerde! Yangın büyüyor ve acilen söndürülmek zorundayız! Nasıl mı? Haftaya inşAllah!

Allah (c.c), tüm ahlaksızlığa ve haksızlığa karşı Hakkı tavsiye edenlerin, emr-i bil mağruf ve nehyi anil-münker yapanların daim yar ve yardımcısı olsun!

Amiin!

Salı Akşam saat 20.30’da, Akit TV ve Kanal 68 TV’den canlı “MİLLİ DİRİLİŞ” programında daha kapsamlı anlatabilme temennisiyle Allah’a emanet olunuz!

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle...

Selam, sevgi ve duayla... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi