Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

Rize'mizde Işık Yeşile Dönüyor!

Rize'mizde Işık Yeşile Dönüyor!

Geçmiş yıllarda Rize’miz, gelişme ve yatırım olarak hak ettiğini alamadığı konusunda hemen hemen herkes müttefik! Her ne kadar bazı üst düzey yöneticiler seslendirmeseler de, özel diyaloglarda bu tespite karşı çıkan yok! Çıksa da dayanağı ve gerekçesi yok! Buna delil, Rize’mizin kendisidir ve orta yerdedir!

Ama şimdilerde bu maküs talihimizin kırılması için ciddi fırsatların elimizin, avucumuzun içine geldiğini düşünüyorum…

Şöyle ki, özellikle 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra bu düşüncem pekişti diyebilirim… Çünkü Rize’de doğan, Rize’de büyüyen, Rize’de yaşayan, Rize’de iş yapan, Rize’yi elinin avucunun içi gibi bilen bir Belediye Başkanımız var artık…

Buna bağlı olarak, Rize deyince gözlerinin içi parlayan, Rize’linin gönlünü fetheden, adeta Rize’ye hizmet etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Valimiz var!

Çok değerli bu iki yöneticimizi Sayın Milletvekilimiz Muhammed Avcı’da, özellikle Ankara’dan destekleyecek ve üçlü sacayak kurulmuş olacak!

Bu üçlü sacayağın çok önemli olduğunu düşünüyorum!

Rize halkı da, bu samimi birlikteliğe elinden geldiği kadar maddi ve manevi destek verecek ve santralin düzenli bir şekilde işlemesi sağlanmış olacak ve olmalıdır!

Özellikle bu birlikteliğe Rize halkının desteği çok önemlidir!

Halk, hem kendi haklarını koruyacak, hem de yapılacak olan projelere kolaylık sağlayacak ve Rize’mizi hak ettiği yerlere çıkaracaktır!

Rize’mizin geleceğini düşünüyorsak, bazı fedakarlıklara katlanmalıyız! Halk olarak, yapılacak olan projeleri takip etmeli ve elimizden geldiği kadar kolaylık sağlamalı ve bazı yanlış uygulamalar bizleri yıldırmamalıdır!

Evet Aziz Dostlar!

Demem o ki, bu fırsatı, yani bu üçlü sacayağı Rize’li iyi bir şekilde değerlendirmeli ve kendi haklarımızı da demokratik çerçevede ve meşru bir şekilde sonuna kadar kullanmalıyız!

Bu haklarımızı kullanırken, bazı detay konular olan silah ruhsatı ve tayin gibi şahsi meselelerden dolayı küsüp bir kenara çekilmemeli ve genel hizmetleri ön planda tutmalıyız!

Şayet böyle yaparsak, bizlere düşen görevi yerine getirmiş ve sistemin işlemesini kolaylaştırmış oluruz diye düşünüyorum…

Saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi