Zelkif AKGÜL

Zelkif AKGÜL

Uyanın Ey Halkım Artık Alkol Yasak!

Uyanın Ey Halkım Artık Alkol Yasak!

Başbakan alkol almayı akşam yasakladı.Bence alkol zaten kontrol altında olması gereken bir içki zaten.Fakat bu kadar insanların gözüne soka soka bir yarış içinde yapılması bence manidar. 

Bakın Reyhanlı’da onca insan öldü, sayın başbakan hemen gündemi değiştirdi ve gündeme ayran katarak onca akan kanı adeta hokus pokus yaptı.Gündem değişti ve hemen ayran kayığına binerek Amerika’lıya gitti.’Yatcaz, kalkcaz, yatcaz kalkcaz hooop başbakan iyi haberlerle gelecek’ derken alkol yasağı ile geldi.Hoş bu kötü sayılacak bir haber değil ama, arkasına saklandığı şeyler kötü.Bu ülke nerede ise soğuk savaşa girecek bizim milleti ayran ve rakı ya boğdu.Gündem Başbakan ve danışmanları kontrolünde hoop değişiveriyor. 

25 Mayıs’ta MHP Adana’da, yeri yerinden oynatan miting yaptı ama medyanın kılı kıpırdamadı.Oysa başbakan 30 Mayıs’ta gideceği Reyhanlı ziyaretini Urfa’dan bindirme vatandaşlar desteği ile aynı gün, yanı 25 Mayıs’a aldı ki, ‘hem zaten medya benden başka bir şey göstermiyor ve hem de MHP Adana mitingini karambole getiririm’ sevdası yaptı.Fakat şu küre-i arz’da neyi ne kadar saklayabilirsin.Hele bu çağda esen MHP rüzgarını sosyal medya çoktan ulaştırması gereken yere ulaştırdı. 

Ben de Yeşilaycıyım hem de ilk okuldan beri.Fakat sarhoşluk sadece alkol ile olmaz.Bu ülkede gençler arasında maalesef artan alkol kullanımından ziyade esrar,eroin ve diğer uyuşturucu kullanımıdır.Asıl sorun alkol değil, her türlü uyuşturucu ile mücadeledir.Yoksa Başbakan’OT TUR GÜNAHI YOK TUR’gibi bir düşünceye mi sahip.Eğer öyle ise çok yazık. 

Bu arada inşallah milletin, milli duygulara ve vatan bölünmesi projelerine duyarsızlığı Başbakanın dediği gibi içtikleri içkidendir de, içki yasaklanıp içmeyince kendilerine gelirler ve vatan bölünmesi projelerine verdikleri oyları geri çekerler.Yok eğer alkol den değil ise bu yasak da işe yaramayacak.Yine anestezik derinlikte uyku ile ayran ve rakı ninnileri ile uyutulacağız. 

Bu arada bu gün Başbakan iki ayyaştan bahsetti.İnşallah bunlardan biri ATATÜRK değildir.Yoksa sayın başbakan kızgınlığımız yine çok artacak bilesin.Bu arada ya hu Başbakana son zamanlarda ne çok kızar oldum.Bir yerde bir yanlış var.’Ya ayran mı içsem acaba?’. 

Neyse uzatmayalım,ülkemizi savaşın eşiğine sürüklemek ağır bedeller ödettirir.Bunun sonunda ya kral olarak çıkılır, ya da kırılarak çıkılır.Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Zelkif AKGÜL Arşivi