Antepli Rize'de Şaşırdı Kaldı!

Antepli Rize'de Şaşırdı Kaldı!
Gaziantep'li esnaf İbrahim Özal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı halılı resmi satmak için geldiği Rize'de daha derli toplu bir şehir beklediğini söyleyerek şaşkınlığını dile getirdi

Gaziantep'li esnaf İbrahim Özal, memleketinde hali olarak üretilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı halılı resmi satarak ailesini baktığını söyledi.

Seyyar satıcı İbrahim Özal, "Soy adım Özal, rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ı severdim. Akraba değiliz, sadece soy isim benzerliğimiz var. Rahmetli Özal gibi, hemşeriniz, bizimde hemşerimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ında son on yılda başta ekonomik gelişmeler olmak üzere, ülkenin her yanında başlatmış olduğu başta yollar, barajlar, köprüler, hastaneler vs. gibi  her alanda kalkınma hamleleri ve tamamlanan tarihi yatırım hizmetlerinden dolayı seviyorum. Rize ülkemize çok önemli bir devlet adamı kazandırdı. Siz Rizeliler olarak kendisiyle kadar gururlansanız azdır. Ben Başbakan Erdoğan'ın Gaziantep'te hali üzerinde üretilen duvar halisi posterini 15 TL'den satıyorum. Çok önemli bir para kazanmıyorum. Başbakanın fotoğrafından bereketlenip, çoluk, çoğunumun riskini çıkarıyorum. Rize'yi yıllardır çok merak ederdim.

21.20130919214803.jpg

Yeşil doğasını televizyonlardan seyreder, bir gün inşallah giderim derdim. Başbakanının posteri vesile oldu geldim. Hem Başbakanının posterini memleketi Rize'de daha çok satarım diye düşündüm. Çok şükür iyi satıyor. hemşerileri Başbakan Erdoğan'a bir hayli düşkünler. Rizelileri çok misafirperver buldum. Fakat  Rize'yi daha gelişmiş, daha derli toplu bir şehir bekliyordum.  G.Antepe göre küçük bir şehirmiş."dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı