Bariyerlere Çarpan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Bariyerlere Çarpan Motosikletin Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Muğlada güvenlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşındaki Turgut Dağlarbaş, Antalya'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Muğlada güvenlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşındaki Turgut Dağlarbaş, Antalya'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir marinada güvenlik görevlisi olarak çalışan Turgut Dağlarbaş (39) motosikleti ile Fethiye'den motorcu arkadaşları ile birlikte Antalya'ya gitmek üzere yola çıktı.

Turgut Dağlarbaş'ın kullandığı motosiklet Antalya'nın Korkuteli ilçesi Küçüklü Mahallesi sınırında virajda kontrolden çıkınca savruldu ve kenardaki bariyerlere çarptı.

Uzun yıllar Dalaman Havalimanında güvenlik görevlisi olarak da çalışan Turgut Dağlarbaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.