Başkan Bakırcı'dan Gözdağı!

Başkan Bakırcı'dan Gözdağı!
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Kanunun bizlere verdiği yetkileri kullanacağım" diyerek gözdağı verdi!

Bakırcı Sıkı Takipte!..

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, geçtiğimiz akşam acı dolu yaşam hikayesini öğrendiği özürlü çocuk Oktay Pehlivan'ın okula kayıt işlemlerini sıkı takip ederken sorumsuzluk örneği gösteren baba Hamza Pehlivan'a gözdağı verdi.

OKTAY İÇİN BELEDİYE BAŞKANI HALİL BAKIRCI SIKI TAKİPTE

Rize Belediyesi tarafından Sahil Parkındaki Kültür Park Taç salonu'nda verilen iftar yemeğinde çocuklara olan sevgisi açıkca bilinen Başkan Bakırcı, buradaki iftar yemeğinde okula alınmayarak kaydı yaptırılmayan 11 yaşındaki özürlü Oktay Pehlivan'ın hikayesini öğrenmiş ve durumu Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'e aktaracağının sözünü vermişti. Bakırcı, söz konusu olayı Çelik'e aktardıktan sonra konuyla ilgisini kesmeyerek gelişmeleri yakından takip etmeye devam etti.

Baba Hamza Pehlivan'ın alınan randevulara iki kez gitmemesine kızan Başkan Bakırcı, küçük Pehlivan'ın okula kaydının yaptırılması ve okuma yazma öğrenmesi için tekrar Çelik ile görüşerek Oktay Pehlivan'ın okula kaydının yaptırılması işlemlerini sağladı.

BABA PEHLİVAN'IN SORUMSUZCA DAVRANIŞLARINA BAKIRCI'DAN GÖZDAĞI

Bu akşam aynı yerdeki iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Eşi Reyhan Bakırcı, Oktay ile yakından ilgilenirken Başkan Bakırcı baba Pehlivan'ın sorumsuzca davranışlarından ve verilen randevulara gitmeyişinden dolayı Pehlivan'a kızarak "babalık sorumluluklarını yerine getirmezsen kanunun bizlere verdiği yetkileri kullanarak çocuğu devlet himayesine alabileceklerini söyledi."

oktay-pehlivan-halil-bakirci-reyhan-bakirci.jpg

1.20110811235626..jpg

Bakırcı'yı dikkatlice dinleyen baba Pehlivan ise mazeret sunarak randevulara katılamadığını, Bakırcı'nın kendileriyle ilgilenmesinin ardından Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik'in mahalleye gelerek kendisine ulaştığını ve gereken bütün herşeyin yapılacağını ifade ederek Oktay'ın kayıt işlemlerinin sağlanmasında Başkan Bakırcı'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın aracılığıyla okula kaydının yaptırılacak ve okuma yazma öğrenecek  olmasından dolayı bir hayli mutlu olan Oktay Pehlivan ise ağabeyi Onur Pehlivan ile objektifimize sevinçli bir şekilde poz verdi.

oktay-pehlivan-onur-pehlivan.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de Acı Kaderi Değiştiren Tesadüf

Küçük Oktay'ın Acı Kaderi Değişecek mi?