Bunu Söylemek İstemezduk !

Bunu Söylemek İstemezduk !
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2,5 ay sonra olay53’ün o haberinin doğruluğunu bugünkü açıklamasıyla gösterdi.

olay53 bir kez daha güvenli haberciliğin adresi oldu...

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın 30 Mart 2014 yerel seçimleri için aday gösterilmeyeceğini yaklaşık 2,5 ay önce okuyucusuna aktaran olay53’ü, aralarında Rize Belediye Başkan Adayının da olduğu 6’sı büyükşehir 15 belediye başkan adayını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün tescilledi ve yerel seçimlerde mevcut başkan yerine Prof. Dr. Reşat Kasap ile gireceğini açıkladı.

24 Eylül 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakın isimlerden elde edilen bilgilere göre “Rize’de Bakırcı Dönemi Sona Eriyor” adlı haberimizden yaklaşık 2,5 ay sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize Belediye Başkan Adayını açıklayarak olay53’ün o günkü haberinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgisini doğruladı!

Öte yandan Rize Belediyesi’ndeki görevi 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerden sonra mazbata teslimatıyla sona erecek Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde önemli bir göreve getirilmesi ardından 2015’te yapılacak Genel Seçimlerde İstanbul’dan milletvekili adayı yapılması bekleniliyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize’de Bakırcı Dönemi Sona Eriyor