Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ve Trabzon Programında Değişiklik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ve Trabzon Programında Değişiklik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Karadeniz Bölgesi'nde yapacağı miting programında değişiklik yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ve Trabzon programında değişiklik yapıldı. 3 gün Rize’de kalması planlanan Erdoğan, cumartesi günü yapılacak Rize ve Trabzon mitinginin ardından bölgeden ayrılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla 15-19 Şubat tarihleri arasında Karadeniz bölge illerinde mitingler gerçekleştirecekti. Karadeniz programına bugün Samsun ile başlayan ve yarın Ordu ile Giresun mitinglerini yaptıktan sonra akşam saatlerinde Rize’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumartesi günü Rize, Pazar günü Trabzon olan mitinglerinin ikisi de yapılan değişiklikle cumartesi günü yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de 17 Şubat Cumartesi günü saat: 13.30’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek mitinge katılacak. Rize mitinginin ardından saat: 15.30’da Trabzon’da Meydan Parkı’nda düzenlenecek mitinge katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon mitinginin ardından bölgeden ayrılacak.

SONRAKİ HABERİMİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de konaklamayacak

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum