Elbistan’ın Duayen Gazetecisi Mehmet Göçer Hayatını Kaybetti

Elbistan’ın Duayen Gazetecisi Mehmet Göçer Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 1957'den beri mesleğini aşkla, şevkle ve sorumlulukla sürdüren duayen gazeteci Mehmet Göçer, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 1957'den beri mesleğini aşkla, şevkle ve sorumlulukla sürdüren duayen gazeteci Mehmet Göçer, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Elbistan'da yerel basının temellerini 66 yıl önce atan ve şehrin son yarım yüzyılından fazla bir süresini kalemiyle okurlarına aktaran Elbistan'ın Sesi Gazetesinin kurucusu Mehmet Göçer, tedavi gördüğü Yalova Devlet Hastanesi'nde 93 yaşında vefat etti. Kalemini, Elbistan sevdasına adayan güler yüzü, hoşgörüsü ve meslek aşkıyla şehrin simgelerinden biri olan Göçer için Pınarbaşı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Göçer'in cenazesinde, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Biter, Elbistan Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rıdvan Oğuz, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, kurum müdürleri, basın camiası, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar saf tuttu. Göçer, kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Taziyeleri kabul eden Göçer ailesi, bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara şükranlarını iletti.

Elbistan’ın Duayen Gazetecisi Mehmet Göçer Hayatını Kaybetti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.