Kılıçdaroğlu'nun Yuhalandığı Başbakan Davutoğlu'nun Rize Mitinginden Notlar

Kılıçdaroğlu'nun Yuhalandığı Başbakan Davutoğlu'nun Rize Mitinginden Notlar
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Rize mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yuhalandı. İşte Davutoğlu'nun Rize mitinginden notlar:

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Artvin'de düzenlenen mitingin ardından helikopterle Rize Riport Liman sahasına indikten sonra otobüsle Cumhuriyet Meydanı'ndaki miting alanına geldi. Davutoğlu çifti, miting alanındaki 20 bin kişiyi platformdan selamlayarak, karanfil dağıttı.

Davutoğlu'nun, yaklaşık bir saat süren konuşması, sık sık, "Recep Tayyip Erdoğan", "Rize sizinle gurur duyuyor", "Sen bize 'Reis'in emanetisin", "Vur vur inlesin, Pensilvanya dinlesin", "Dik dur eğilme, Rize seninle", "Onlar konuşur, AK Parti yapar" sloganları ve tekbir sesleriyle kesildi.

Bu arada mitingin düzenlendiği alandaki bir binaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı forsuyla çekilmiş bir resminin bulunduğu dev bir posterin asılı olduğu gözlendi.

Meydanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin bulunduğu dev pankartta "Haydi Rize Başkan'ına sahip çık", "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün", Başbakan Davutoğlu'nun resminin olduğu pankartta ise "Rize'nin kararı, büyümenin devamı",  "Daima adalet, daima kalkınma" yazıları dikkat çekti. Meydanda dev Atatürk ve Türk bayrağı olduğu da gözlendi.

Davutoğlu'nun "Rizeli Ahmet'i de bağrınıza basacak mısınız?" sözü üzerine meydandakiler "evet" yanıtını verdi.

Öte yandan bir grup genç, üzerinde "Güneysu" kelimesinin her harfinin yazıldığı tişörtlerle dikkati çekti.

Davutoğlu'nun konuşması sırasında meydandakiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yuhaladı. Davutoğlu'nun özellikle Rize üzerinden yüklendiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği konuşması sırasında miting alanını dolduran Rizelilerce Kılıçdaroğlu yuhalandı.

Çok sayıda vatandaşın AK Parti ve Türk bayraklarıyla katıldığı miting alanında, "Sen bize 'Reis'in emanetisin", "Tarih: 7 Haziran, Ders: Yeni Türkiye, Hoca:Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu", "Yeni büyük güçlü Türkiye", "Sayın Başbakanım Hoşgeldiniz"" pankartları asıldı. 

Mitinge gelenlere AK Parti amblemlerinin bulunduğu şapka dağıtılırken, Davutoğlu'nun konuşması, meydana kurulan iki dev ekrandan da izlendi. 

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Başbakan Davutoğlu'na Çayeli’nde Sevgi Gösterisi

Başbakan Davutoğlu’ndan Vali Yazıcı’ya Ziyaret

Kılıçdaroğlu'nun Yuhalandığı Başbakan Davutoğlu'nun Rize Mitinginden Notlar

Davutoğlu Rize'de: "Siz Üç Vereceksiniz, Dördüncüsü Rizeli Ahmet Olacak"

Başbakan Davutoğlu: Ovit’i Rize’ye Kazandırıyoruz

Başbakan Davutoğlu'nun Rize Mitinginden Fotoğraflar

Rize Emanetine Sahip Çıktı Onbinler Meydanda Toplandı

Davutoğlu Rize'de: Cumhurbaşkanımızı ve Beni Alenen Ölümle Tehdit Ediyorlar

Başbakan Davutoğlu Rize'de