Kontrolden Çıkan Otomobil, Ağaca Çarparak Durabildi

Kontrolden Çıkan Otomobil, Ağaca Çarparak Durabildi
Antalya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüj üzerinde bulunan ağaca çarparak durabildi.

Antalya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüj üzerinde bulunan ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile araçta bulunan sürücü yaralandı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi Barınaklar Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Umut S. (20) kontrolünde bulunan 01 LZ 443 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüj üzerinde bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kontrolden Çıkan Otomobil, Ağaca Çarparak Durabildi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.