Mide Ağrısıyla Gitti Beyin Kanaması Teşhisi Kondu

Mide Ağrısıyla Gitti Beyin Kanaması Teşhisi Kondu
Rize’de mide ve baş ağrısı dolayısıyla hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki genç Yunus Can Soykan yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Perşembe günü 18.00 sıralarında Rize Merkezde arkadaşları ve kuzenleriyle oyun oynadığı sırada birden rahatsızlanan ve baş ağrısı ile mide şikayeti dolayısıyla Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 19 yaşındaki Yunus Can Soykan, KTÜ'de yaşam mücadelesi veriyor.

Pehlivantaşı Mahallesi Sunduk mevkiinden Çaykur personeli Şaban Soykan’ın oğlu Yunus Can Soykan, baş ağrısı ve mide rahatsızlığı dolayısıyla kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinde beyin kanaması teşhisiyle KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. 2,5 gündür burada tedavisi sürdürülen Yunus Can Soykan’ın yoğun bakım ünitesinde tutulduğu ve solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Üniversiteye hazırlık aşaması içerisinde bulunan ve dersane öğrencisi olan Soykan’ın Çaykur Personeli olan anne ve babası ile birlikte ailesi ve yakınları, Soykan için dua çağrısında bulunuyor.

Şu anda hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Yunus Can Soykan'ın olaydan kısa bir zaman önce ablası ile çektirdiği fotoğrafta yaşama sevinci ve mutluluğu objektiflere böyle yansımıştı.

yunus-can-soykan-rize.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

CENAZEYE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yunus Can Soykan'ı Binler Uğurladı

Yunus Can Soykan'ın Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu

Yunus Can 9 Gün Hayata Tutunabildi