Yunus Can Soykan'ın Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu

Yunus Can Soykan'ın Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu
Rize’de henüz ömrünün baharında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Yunus Can Soykan’ın defin yeri ve tarihi belli oldu. İşte Soykan’ın defin yeri ve zamanı:

Rize’de geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat:18.00 sıralarında bir cafede arkadaşları ve kuzenleriyle beraber bulunduğu sırada baş ve mide ağrısı şikayetiyle Rize Devlet Hastanesine giden Yunus Can Soykan’a burada beyin kanaması teşhisi konulmasıyla Soykan, Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen genç delikanlı, solunum cihazına bağlı sürdürdüğü yaşam mücadelesini 9 gün sonra bugün sabah saatlerinde kaybetmişti.

Çaykur Genel Müdürlüğü personellerinden Avniye Mağden Soykan ile Şaban Soykan’ın 2 çocuğundan biri olan Yunus Can Soykan’ın cenazesi, yarın (Pazar günü) Öğle Namazına müteakiben Pehlivantaşı Mahallesi Merkez Camiinde kılındıktan sonra Sunduk Mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Soykan’ın yaşamını kaybetmeden kısa bir süre önce ablası Yeliz ile birlikte çektirdiği fotoğraftaki yaşama sevinci ve mutluluğu objektiflere böyle yansımış, Yunus Can’dan geriye ise bu fotoğraf anı olarak kalmıştı.

yunus-can-soykan-ablasi-yeliz-soykan-ile.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

CENAZEYE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yunus Can Soykan'ı Binler Uğurladı

Yunus Can 9 Gün Hayata Tutunabildi

Mide Ağrısıyla Gitti Beyin Kanaması Teşhisi Kondu