Rize Trabzon Otobüs Şikayetleri İçin Milletvekili Günnar'ın Telefonu

Rize Trabzon Otobüs Şikayetleri İçin Milletvekili Günnar'ın Telefonu
Durdurulan Rize Trabzon otobüs seferlerine dikkat çekmek ve Trabzon Milletvekillerine telefonla ulaşarak şikayetlerinizi iletmek için milletvekillerin numaralarını yayınlıyoruz.

Durdurulan Rize Trabzon otobüs seferlerinin yeniden başlatılması için Trabzon’da ihaleye çıkmayan veya RİBELSAN’a şartsız hat ve güzergah izni vermeyen Trabzon UKOME’nin işgüzarlığına ve çözüme yanaşmamasına dikkat çekmek için her akşam bir Ak Parti Trabzon Milletvekillinin telefon numarasını yayınlayacağız.

Numarasını ilk yayınlayacağımız isim ise milletvekili seçilmeden önce Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Dr. Adnan Günnar.

Milletvekili Dr. Adnan Günnar’a şikayetlerinizi iletmek ve konuya dikkat çekmek için Günnar’ın cep telefon numarası: 0532 437 24 20.

RİZE - TRABZON, TRABZON - RİZE OTOBÜS SEFERLERİ BUNLAR YAPILMADIĞI İÇİN BAŞLAYAMIYOR

Kamu yararına yolcu taşımacılığında bulunan, özellikle Rize ile Trabzon’daki üniversitelerde okuyan öğrencilerin yanı sıra Rize’den Trabzon’a giden hastalar ile maddi durumları iyi olmayan vatandaşların tercih ettiği Rize Trabzon otobüs seferleri  11 Mart tarihinde durduruldu.

23 gün önce durdurulan otobüs seferlerinin yeniden başlatılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’nin 2 seçenekten birini  hayata geçirmesi gerekiyor. Bunlardan birincisi Trabzon UKOME, Trabzon’da yolcu taşımacılığı için ihale açacak ve ihaleyi kazanan firma ile Rize Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Rize Trabzon otobüs seferlerini yapan RİBELSAN’a ait otobüse hat ve güzergah izni verecek.  Trabzon’da ihale açılmaması durumunda Rize-Trabzon arasında karşılıklı olarak otobüs seferlerinin yeniden başlatılması için ikinci ve son seçenek ise RİBELSAN tarafından her iki yönden otobüs kaldırılması için Trabzon UKOME’nin RİBELSAN’a şart koşmadan hat ve güzergah izni vermesi gerekiyor.

Trabzon UKOME’nin bu iki seçenekten birini hayata geçirmesi halinde kamu yararına yapılan otobüs seferleri yeniden başlayacak, üniversite öğrencileri ayda 200 TL daha fazla yol parası ödemeyecek ve dar gelirli vatandaşlar da daha az yol parası ödeyecek.

Durdurulan Rize Trabzon otobüsleri öğrenci 4 TL, sivil 7 Tl'ye yolcu taşıyorken, aynı güzergahta çalışan dolmuşlar ise öğrenci 8, sivil 10 TL olarak yolcu taşıyor.

Milletvekili Dr. Adnan Günnar’a şikayetlerinizi iletmek ve konuya dikkat çekmek için Günnar’ın cep telefon numarası: 0532 437 24 20.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Otobüs Şikayetleri İçin Trabzon Valiliği ve Trabzon BŞB Telefonları

Trabzon UKOME’den Rize Trabzon Otobüsleri ile İlgili Kötü Haber

Rize Trabzon Otobüs Seferlerinin Başlatılmamasının Nedeni

Rize Trabzon Otobüs Seferlerinin Yeniden Başlatılması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Rize Trabzon Hattında Trabzon BŞB Neyin Peşinde?

Rize Trabzon Belediye Otobüs Seferleri Durduruldu