Tunceli’de Üniversite Öğrencilerinden Filistin’e Destek
Yayınlanma:
Tunceli'de Munzur Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek için bir araya gelirken, yürüyüşe Tunceli Valisi Bülent Tekbıyık da katıldı.
Tunceli'de Munzur Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek için bir araya gelirken, yürüyüşe Tunceli Valisi Bülent Tekbıyık da katıldı.
İsrail'in Gazze'yi işgali ve uyguladığı zulmü protesto etmek amacıyla Tunceli Munzur Üniversitesi öğrencileri tarafından protesto yürüyüşü düzenlendi. Yüzlerce öğrenci, üniversite kampüsünde bir araya gelerek yürüdü. Tekbirlerin getirildiği ve sloganların atıldığı programa, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyık da katılarak öğrencilerin yaptığı yürüyüşe destek verdi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye